İnternet Girişimciliği Webrazzi Gündem'de Masaya Yatırılacak

İnternet Girişimciliği Webrazzi Gündem'de Masaya Yatırılacak

12 Mayıs 2010, Çarşamba günü İstanbul Elite World Hotel'de Webrazzi Gündem toplantılarının yedincisi olan "Türkiye'de İnternet Girişimciliği" gerçekleşecek.Ülkemiz internet pazarının başarı hikayesi sahiplerinin tecrübelerini aktaracakları ve Demorazzi bölümümüzde yapılan başvurular arasından seçilen henüz lansmanı yapılmamış 7 girişimin ilk kez sektörle buluşacakları toplantımıza katılmak için kaydınızı bugün içinde gerçekleştirebilirsiniz.Nokta tarafından satın alınan Blogcu.com kurucusu Devrim Demirel, XING tarafından satın alınan Cember.net'in kurucusu Çağlar Erol, izlesene.com, blogcu.com, sinemalar.com, pasaj.com gibi Türkiye'nin en önemli web sitelerinin sahibi Nokta'nın CEO'su Tümay Asena, Türkiye'nin en önemli başarı hikayelerinden birisi eBay'in ortak olduğu GittiGidiyor'un kurucu ortağı Aydonat Atasever ve Türk internet girişimcilerinin en önemli platformlarından biri etohum'un kurucusu Burak Büyükdemir Çarşamba günü (yarın) bizlerle birlikte olacaklar.200 sektör profesyoneli, yatırımcı ve fikir liderinin katılacağı "Webrazzi Gündem: Türkiye'de İnternet Girişimciliği" toplantısına bugün akşama kadar kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.Konferans programını aşağıda paylaşıyoruz. Ayrıca Webrazzi Gündem toplantılarının Haziran ayında gerçekleşecek "Online Eğlence Servisleri" ve "Risk Sermayesi ve Melek Yatırım" toplantıları için de detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz. Program:08:30 – 09:15Kayıt, İkram ve Networking

İkramlarımız eşliğinde katılımcılarımız arasında iletişimin güçlendirilmesi için networking zamanıdır. Son dakikaya kalmadan bize kayıt saatinde katılmanızı öneririz.

09:15 – 09:30Açılış Konuşması – Arda Kutsal, Webrazzi 09:30 – 10:00Devrim Demirel – BerilTech, Genel Müdür

Nokta tarafından satın alınan Blogcu.com ve adRom Media Marketing tarafından satın alınan TR.TC‘nin kurucusudur. Sirketce.com kurucusu olduğu şirketi BerilTech bünyesinde çalışmaları devam eden girişimidir.

10:00 – 10:30Çağlar Erol – EnUygun, Genel Müdür

XING tarafından satın alınan Cember.net’in kurucusudur. European Founders Fund ortaklığındaki EnUygun.com‘un ortağı ve Genel Müdürü, DoktorSitesi.com’un ve Tasit.com’un yatırımcısı olmasının yanında halen sektörü yakından takip eden bir melek yatırımcı ve girişimcidir.

10:30 – 11:00Tümay Asena – Nokta / CEO, Kurucu Ortak

izlesene.com, blogcu.com, sinemalar.com, virgul.com, fotokritik.com, pasaj.com gibi Türkiye internet pazarının önde gelen girişimlerinin sahibi Nokta’nın CEO’su ve kurucu ortağıdır.

11:00 – 11:30Kahve Arası11:30 – 12:15Aydonat Atasever – GittiGidiyor, Kurucu Ortak

2001 yılında kurulan ve 2007 yılında eBay’in ortak olduğu 4.7 milyondan fazla üyeye sahip Türkiye’nin en işlek alışveriş merkezi’nin kurucu ortağı.

12:15-12:30Burak Büyükdemir – etohum, Kurucu

İnternet girişimcilerini yatırımcılarla buluşturan, düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılar ve organizasyonlar ile girişimci ekosisteminin gelişmesine katkı sağlayan, 2009 yılında 1500 girişimcinin başvuru yaptığı ve 200 girişimci ile yüz yüze görüşmelerin gerçekleştirildiği etohum’un kurucusu.

12:30 – 13:30Demorazzi

Webrazzi’ye yapılan başvurular arasından özel olarak seçilmiş ve henüz lansmanları yapılmamış 7 girişimin kurucuları, 5′er dakikalık sunumlar gerçekleştirecekler. “Webrazzi Gündem: Türkiye’de İnternet Girişimciliği” katılımcıları sektöre yeni girecek bu 7 girişimi ilk tanıyan isimler olacaklar.

Moderatörler: Arda Kutsal, Burak Büyükdemir

G.Postah10.netQuiPassRemoteSpotsSordu.comTerapiTownster

Gündem SponsoruWebrazzi Gündem Medya Sponsoruntv-logoWebrazzi Gündem İnternet SponsoruyenibirisWebrazzi Gündem Yayın Sponsoru Webrazzi Gündem İletişim Sponsorumpn-logo Webrazzi Gündem Resmi İş Ağıbizebiz-logo

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.