Haftanın Öne Çıkan Haberleri

Geçtiğimiz hafta BTK'nın servis sağlayıcılara gönderdiği 138 kelimelik yasak listesinin ardından internetin 22 Ağustos'tan itibaren filtreden geçirilecek olması kuşkusuz bu haftanın en önemli gündem maddesiydi.

BTK'nın Ekşi Sözlük'ün barındırma hizmetinin kapatılması için gönderdiği e-posta üzerine yapılan açıklamalarla Türk internetinin geleceği konusunda önemli tartışmalar yaşandı. Bu tartışmalarla birlikte birçok başka önemli gelişme de oldu.

Hafta içinin yoğun gündeminde aralarda kalan haberleri kaçıran okuyucularımızı düşünerek geçtiğimiz Webrazzi'de yayınlanan önemli haber ve makalelerini tekrar paylaşıyoruz. Afiyet olsun :)

İnternet Neden Ehlileştirilemez?Çin’in Dev Sansür Sistemi Türkiye’ye Uygulanırsa Ne Olur?Senna Filmi Sosyal Medya Etkisi ile Gösterime Giriyorİnternet Filtresi Hakkında BTK ve TİB’in Ortak Basın AçıklamasıAvrupa’nın İnternette En Çok Vakit Geçiren 3. Ülkesi Olduk - comScore Raporu: Facebook Display Reklamda Açık Ara Pazar LideriEkşi Sözlük’e Hosting Hizmeti Vermek Yasaklandı Mı?22 Ağustos ve Türkiye’nin Büyük İnternet Koruma KalkanıSosyal Medya Yönetimi Kimin İşi? - Botego’nun Botlarla Geçen 3 Yılı - Seçim Öncesi Siyasetin Nabzı Sosyal Medyada Atıyor - Sarper Sılaoğlu ile NFC’nin Geleceğini Konuştuk - Twitter’dan Al Haberi: Bin Ladin’in Ölümü ve Sosyal Medya - Pond Ventures’dan Mekanist.net’e İkinci Turda 2.5 Milyon Euro Yatırım Geliyor - Videonmusic Açıldı!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.