Getir, İzmir'den sonra Ankara'da da hizmet vermeye başladı

Getir, 1 hafta arayla İzmir ve Ankara operasyonlarını başlattı.
Getir, İzmir'den sonra Ankara'da da hizmet vermeye başladı

Teslimat servisi Getir, İstanbul ve İzmir'den sonra Ankara'da da hizmet vereceğini duyurdu. 1 hafta önce İzmir operasyonunu başlattığını duyuran Getir, hız kesmeden Ankara'daki faaliyetini de başlattı. 

Uzun süredir İstanbul'da faaliyet gösteren Getir'in operasyon ağını hızlıca genişletmesi rakibi Banabi'nin büyümesiyle ilişkili olabilir. Kısa bir sürede İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Bursa ve Antalya olmak üzere 6 ilde hizmet veren Banabi'nin 2020 sonunda 15 şehirde hizmet vermeyi planladığını hatırlatalım. 

Şu an için İzmir'de Karşıyaka, Kordon, Alsancak ve Bornova dahil olmak üzere 11 semtte hizmet veren Getir, Ankara'da da 16 semtte hizmet vermeye başlıyor. Bu hızlı atılımın ardından Getir'in bir sonraki operasyonunu hangi şehirde başlatacağını merakla bekliyoruz. 

Eğer Getir ilk etapta büyük şehirleri hedeflemeyi tercih ederse, Eskişehir, Bursa ve Antalya'da Banabi'nin karşısına çıkabilir. Bu yılın başında kurulmasına rağmen Getir'den önce bu şehirlere giren Banabi'nin bulunduğu illere Getir de gittikçe ikilinin rekabeti de gün geçtikçe hız kazanacaktır. Yakın zamanda yemek siparişi hizmeti GetirYemek'e "restoran getirsin" seçeneği ekleyen şirket, yemek siparişi konusunda da hamlelerine devam ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.