Yemeksepeti'nin market servisi Banabi, İzmir'de hizmet vermeye başladı

Twitter üzerinden bir açıklama yapan Yemeksepeti kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Banabi'nin İzmir'de hizmet vermeye başladığını duyurdu.
Yemeksepeti'nin market servisi Banabi, İzmir'de hizmet vermeye başladı

Geçtiğimiz Nisan ayında Yemeksepeti'nin market servisi olarak karşımıza çıkan Banabi'nin İstanbul'da hizmet vermeye başladığını sizlere aktarmıştık. İlk etapta sadece Avrupa Yakası'nda hizmet vermeye başlayan Banabi, Mayıs ayının ilk günlerinde ise Anadolu Yakası'nda da hizmet vermeye başladı.

Bugün ise Twitter üzerinden bir açıklama yapan Yemeksepeti kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Banabi'nin İzmir'de hizmet vermeye başladığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Banabi, İzmir'de Alsancak, Karşıyaka, Bornova ve Buca depoları ile hizmet vermeye başladı.

Attığı Tweet'te bir sonraki duraklarını da paylaşan Nevzat Aydın, Banabi servisinin İzmir'in ardından Ankara'da hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Kısa sürede günde ortalama 2 bin siparişe ve ortalama 8 bin ila 9 bin arasında ürün satışına ulaşan Banabi ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.