Yemeksepeti'nin market servisi Banabi, Anadolu Yakası’nda kullanıma sunuldu

Sessiz sedasız Anadolu Yakası’na giriş yapan Banabi, Anadolu Yakası’da belli bölgelerde kullanıma sunuldu.
Yemeksepeti'nin market servisi Banabi, Anadolu Yakası’nda kullanıma sunuldu

Yemeksepeti'nin market servisi olan Banabi'nin 10 Nisan tarihinde kullanıma sunulduğunu sizlere aktarmıştık. İlk olarak sadece iOS platformu için ve Avrupa Yakası'nda kullanıma sunulan servis, Mayıs ayının ilk gününde ise Android kullanıcıları için sunuldu.

Bugün ise sessiz sedasız Anadolu Yakası’na giriş yapan Banabi, Anadolu Yakası’da belli bölgelerde kullanıma sunuldu. Hem iOS hem de Android platformlarında yer alan Yemeksepeti uygulaması aracılığı ile kullanılabilen Banabi, tıpkı Avrupa Yakası'nda olduğu gibi Anadolu Yakası'nda da 2,50 TL gönderim ücretine sahip durumda. 

Banabi servisinin şu an için Avrupa Yakas'ında Şişli, Beşiktaş, Ortaköy ve Etiler ilçelerinde hizmet verdiğini ve günlük ortalama 2 bin sipariş aldığını da ekleyelim. Anadolu Yakası'nda ise Kadıköy ve Suadiye bölgelerinde aktif olarak hizmet vermeye başlayan Banabi servisinin kısa süre içinde tüm İstanbul'a hizmet vermesi bekleniyor. 

Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın'la Yemeksepeti Park'ta bir araya geldiğimizi ve Yemeksepeti'nin yeni servisi olan Banabi'yi konuştuğumuzu da hatırlatalım. Nevzat Aydın ile gerçekleştirdiğimiz röportajı aşağıda bulabilirsiniz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.