İTÜ Magnet'ten kurumsal çalışanlara özel Akşam & Hafta Sonu paketi

İTÜ Magnet tarafından sunulan  “Akşam & Hafta Sonu” paketi ile çalışanlar, mesai saatleri dışında İTÜ Magnet'in paylaşımlı koltuklarını özel bir üyelik programı kapsamında kullanabilecekler.
İTÜ Magnet'ten kurumsal çalışanlara özel Akşam & Hafta Sonu paketi

Girişimciliğin gelişmesi adına önemli çalışmalar yapan İTÜ Magnet, kurumsal dünyada çalışan insanların, iş saatleri dışında kendi girişimlerini geliştirmeleri için önemli bir hizmet sunmayı hedefliyor. İTÜ Magnet tarafından sunulan  “Akşam & Hafta Sonu” paketi ile çalışanlar, mesai saatleri dışında İTÜ Magnet'in paylaşımlı koltuklarını özel bir üyelik programı kapsamında kullanabilecekler.

“Akşam & Hafta Sonu” paketine üye olan çalışanlar, girişim fikirleri İTÜ Magnet'e uyuyorsa, hafta içi akşam 7’den sabah 7’ye ve hafta sonu 24 saat boyunca İTÜ Magnet'i kullanabilecekler. Bu sayede çalışanlar kurumsal dünyadaki işlerini aksatmadan girişimlerini kurabilecekler.

Bu hizmet sayesinde İkinci işini kurmak isteyen girişimci takımların yer ihtiyaçlarını karşılanırken, mentorluk programından destek almaları da sağlanacak. Konu ile ilgili bir açıklama paylaşan İTÜ ARI Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Deniz Tunçalp, İTÜ Magnet'in bugüne kadar başlangıç aşamasını geride bırakmış, artık ekip çalıştırmaya başlamış, müşteriler edinmiş ve risk sermayesi yatırımı alarak büyüme aşamasına geçmek isteyen, ölçeklenme odaklı girişimlere hizmet vermek amacını taşıdığını dile getirdi.

Bu programla beraber, İTÜ Magnet'in hizmet alanını gelecekteki işini kurmak için uygun ortam arayan girişimlerle geliştirdiğinin altın çizen Tunçalp, “Akşam & Hafta Sonu” paketi ile merkezin etki alanını daha da geliştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını da dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.