Mart ayında düzenlenen Y Combinator Demo Day 2019'da 168 girişim sahneye çıkmıştı. Dün başlayan Y Combinator S19 Demo Day'inin ilk gününde ise 84 girişimin sahne aldığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise 2. günü gerçekleşen S19 Demo Day'de 82 girişim sahne aldı. Y Combinator S19 Demo Day'inin 2. gününde sahne alan 82 girişimi aşağıda bulabilirsiniz.
Asher Bio: Sağlık teknolojileri üzerine çalışan bir girişim olan Asher Bio, kanserli hücreler ile savaşmak için çeşitli ilaçlar üretiyor.
Talar: ABD merkezli bir girişim olan ve şu an 90 müşteriye sahip olan Talar, market ürünlerini ve yemek kitlerini müşterilerine ulaştırıyor.
spotLESS Materials: Oldukça ilginç bir girişim olan spotLESS Materials, herhangi bir maddenin üzerinde duramayacağı kaygan bir kaplama üretiyor. 2 hafta önce ürününü satışa sunan spotLESS Materials, 166 bin dolar gelir elde etti.
Vendr.com: Girişim şirketlerin yazılım aboneliklerini satın almalarına, yenilemelerine ve yönetmelerine yardımcı olman bir yazılım sunuyor.
Trella: Taşımacılık konusundaki verimliliği artırmak için çalışan Trella, nakliyatçılar ile Orta Doğu'daki kamyon şoförlerini bir araya getiriyor
Business Score: Şirketlerin diğer işletmelerin arka plan kontrollerini otomatikleştirmesine yardımcı olan Business Score, süreci otomatikleştirmek için web üzerindeki veri kaynaklarını kullanıyor.
Fit to Form: Beden ölçülerine göre kıyafet bulamayan kadınların imdadına yetişen Fit to Form, temelde online bir alışveriş platformu olarak hizmet veriyor.
Shiru: Süt ürünleri ve yumurta yerine kullanabileceğiniz proteinler üretmek isteyen Shiru, şu an için 7 protein adayı üzerinde çalışıyor.
Coco: Venezuela'lı göçmenlerin ailelerine gönderdikleri paraların büyük oranda yiyecek için kullanıldığını anlayan Coco, göçmenlerin ailelerine direkt olarak yiyecek göndermelerini sağlıyor.
Arpeggio Bio: Asher Bio gibi bir sağlık girişimi olan Arpeggio Bio, ilaçların vücutta nasıl çalıştığını izlemek için bir RNA profili oluşturma teknolojisi sunuyor.
Canix: Kenevir üretimi yapan çiftçiler için bir yazılım sunan Canix, çiftçilerin barkodları kolayca taramasına ve hükümete veri göndermesine yardımcı olan bir uyumluluk yazılımı geliştiriyor.
Gen1E Lifesciences: iltihaplı hastalıkları tedavi edebileceğini iddia eden bir girişim olan Gen1E Lifesciences, söz konusu tedaviler için computational chemistry yani hesaplamaları kimyadan yardım alıyor.
Embrace: Geliştiriciler yazdıkları kodları daha iyi bir hale getirmelerine yardımcı olan Embrace, mobil geliştiricilerin kötü kodları tespit etmelerine ve hataları daha hızlı düzeltmelerine olanak sağlıyor.
Microverse: Gelişmekte olan ülkelerdeki geliştirici adayları için bir çözüm sunan Microverse, online bir okul olarak hizmet veriyor.
Wingman: Temelde telefon satış temsilcileri için bir bot olarak hizmet veren Wingman, satış çağrılarını dinlerken olası cevapları önermek için gerçek zamanlı olarak işaret kartlarını oluşturuyor.
Kraftful: Akıllı ev ve nesnelerin interneti donanımları üreten firmaların imdadına yetişen Kraftful, söz konusu firmalara daha başarılı mobil uygulamalar geliştirmeleri konusunda yardım ediyor.
Encellin: Sağlık teknolojilerine odaklanan bir girişim olan Encellin, şeker hastalığını tedavi etmeyi hedefliyor.
Proof Trading: Kurumsal hisse senedi brokerı olarak hizmet veren Proof Trading, yatırımcıların daha iyi fiyatlar elde etmelerine yardımcı olmayı hedefliyor.
Mudafy: Teknoloji destekli gayrimenkul girişimi olan Mudafy, Latin Amerika bölgesi için hizmet veriyor.
Globe: Evler için Airbnb benzeri bir kiralama seçeneği sunan Globe, Airbnb'den farklı olarak saatlik kiralam seçeneği de sunuyor.
Cuboh: Restoranların sipariş süreçlerini otomatikleştirmeyi hedefleyen Cuboh, online sipariş platformu olarak hizmet veriyor.
Lucid Drone Technologies: Adından da anlaşılabileceği üzere drone üreten bir firma olan Lucid Drone Technologies, ürettiği droneları binaları temizlemek için kullanıyor. Lucid Drone Technologies tarafından üretilen dronelar binaların üzerinde temizlik sıvıları püskürtebiliyorlar.
MyPetrolPump: Hindistan merkezli bir girişim olan MyPetrolPump, araçlar için yakıt ikmali hizmeti sunuyor.
Narrator: Girişimler için veri ekipleri sunan Narrator, aylık 91 bin dolar gelir elde ediyor.
GitStart: Geliştiriciler ile firmaları buluşturan bir platform olan GitStart, firmaların basit kodlama görevleri için geliştiriciler bulmasına yardımcı oluyor.
Hey Healthcare: Akıl sağlığı hizmetlerine odaklanan Hey Healthcare, terapistlerin kayıt altına alınmasına ve sigortacıların faturalandırılmasına yardımcı oluyor.
PayMongo: Filipinler için hizmet veren bir fintech olan PayMongo, Filipinler'in ödeme altyapısına yenilikçi bir çözüm sunmayı hedefliyor.
KubeSail: Cloud Hosting hizmeti sunan KubeSail, Kubernetes'in altında çalışan bir platform olarak kullanıma sunuldu.
Zenith: Online bir sanal bir dünya oluşturmayı hedefleyen Zenith, sanal ve artırılmış gerçeklik teknolojilerini kullanıyor.
Multis: Firmalar için kripto banka olarak hizmet sunan Multis, yapılan her işlemden yüzde 1 oranında komisyon alıyor.
Vahan: WhatsApp botu geliştiren Vahan, firmaların iş arayan kişilere ulaşmalarına yardımcı oluyor. Hindistan'da hizmet veren Vahan, Uber ve Zomato gibi firmalar ile çalışıyor.
Draftbit: Kaliteli ve sıfırdan inşa edilmiş uygulamalar geliştirmek için kullanabileceğimiz bir araç olan Draftbit'in bugüne kadar 5 bini aşkın ekip tarafından kullanıldığını da ekleyelim.
Rejuvenation Technologies: Yaşlanmayı tersine çevirmeyi hedefleyen bir girişim olarak karşımıza çıkan Rejuvenation Technologies, eğer başarılı olabilirse insanların daha uzun yaşamalarına yardımcı olacak.
Carve: Otomotiv sektörüne odaklanan Carve, bayilerden araba kiralamanıza olanak tanıyor.
Apurata: Latin Amerika bölgesi için hizmet veren bir finans uygulaması olan Apurata, kullanıcılarının küçük krediler almalarına yardımcı oluyor.
TrustedFor: Beyaz yakalılar için bir sosyal ağ olmayı hedefleyen TrustedFor, profesyonel profillerin birbirleri ile etkileşime geçebileceği bir platform olarak hizmet sunuyor.
Data Mechanics: Mühendisler için kullanışlı bir araç olmak için yola çıkan Data Mechanics, bakım çalışmalarını otomatik hale getiriyor.
Listle: Listle, internetteki hikayelerin sesli versiyonlarını dinlemek için kullanabileceğini bir platform olarak hizmet veriyor. Platformun içinde şu an için 900'ü aşkın makale bulunuyor.
Digi-Prex: Aylık ilaç dağıtım platformu olarak hizmet veren Digi-Prex, yerel eczanelere oranla yüzde 15 daha ucuz olduğunu iddia ediyor.
Cloosiv: Küçük kahve dükkanları için Starbucks benzeri bir mobil sipariş sistemi kurmayı hedefleyen Cloosiv, 250 kahve dükkanını tek bir uygulamada topluyor.
Figments: Bir e-spor girişimi olan Figments, oyununda yer alan karakterler için özel hikayeler yaratıyor.
Vouch: Odağına girişimleri alan bir firma olan Vouch, girişimlerin iş sigortası yapmalarına olanak sağlıyor.
Tandem: Kimlerin çevrimiçi olduğunu, ne üzerinde çalıştığını ve konuşmaya hazır olup olmadıklarını görmenizi sağlayabilecek sanal bir ofis görevi göre Tandem, remote çalışan ofisler için oldukça başarılı bir alternatif.
The Custom Movement: Kişiye özel spor ayakkabılarını daha uygun fiyatlı bir şekilde kullanıcılarına sunan The Custom Movement, platformunda 7 bini aşkın özel spor ayakkabı bulunduruyor.
Lazy Lantern: Web uygulamalarından edindiği bilgileri analiz eden Lazy Lantern, beklenmeyen bir durum ile karşılaşırsa kullanıcısını uyarıyor.
Vitau: Meksika merkezli bir girişim olan Vitau, kronik hastalığı olan hastaların kullanabileceği ilaçlar için bir abonelik hizmeti sunuyor.
Wren: İnsanların iklim değişikliğine karşı önlem almalarına yardımcı olmayı hedefleyen bir girişim olan Wren, girişimi kullanmaya başlayan kişiler karbon ayak izlerini takip etmeye başlayabiliyorlar.
Sequence Bio: Yeni ilaçları keşfetmek için genetik verilerden yararlanmayı amaçlayan bir genom projesi olan Sequence Bio, iyi verilerin genetik olarak izole edilmiş topluluklardan geldiğini savunuyor.
Curtsy: İkinci el ürünler için mobil bir pazar yeri olan Curtsy, z kuşağı tarafından kullanılacak bir platform olmayı hedefliyor.
Refinery Labs: Kod blokları kullanarak yeni özellikler kullanmak için bir sürükle ve bırak arayüz sistemi geliştiren Refinery Labs, 2 hafta önce kullanıma sunuldu.
TradeID: Endonezya pazarına odaklanan bir girişim olan TradeID, Robinhood ile benzer bir çözüm sunuyor. Komisyonsuz hisse senedi alım-satım işlemleri yapan bir uygulama olan TradeID, kurulduğu günden bu yana 500 bin dolarlık işlem gerçekleştirdi.
Lofty AI: Emlak yatırımcılarının daha bilinçli yatırım kararları almalarına yardımcı olmak için yapay zeka tabanlı bir yazılım sunan Lofty AI, kullanıcılarına yüzde 20 oranında kar elde etmelerini vadediyor.
Z Imaging: Cerrahi işlemler için artırılmış gerçeklik kılavuzlu araçlar oluşturan Z Imaging, ameliyat süreçlerini daha kolay bir hale getirmeyi amaçlıyor.
Tensil: Makine öğrenimi modellerini kişiselleştirilmiş işlemcilere dönüştüren Tensil, ürettiği işlemcilerin muadillerine oranla yüzde 50 oranında küçük ve 10 kat daha hızlı olduğunu iddia ediyor.
FeaturePeek: FeaturePeek, geliştiricilerin ve tasarımcıların geliştirme süreçlerinde daha erken geri bildirim almalarına yardımcı olacak bir araç üzerine çalışıyor.
Khabri: Her geçen gün daha popüler bir hale gelen podcastler üzerine çalışan Khabri, 2 bin 500 içerik üreticisi ile Hindistan'ın podcast platformu olmak istiyor.
Mindset Health: Bir sağlık girişimi olan Mindset Health, hipnoterapi yöntemini kullanarak huzursuz bağırsak sendromunu tedavi etmeyi hedefliyor.
Carry: Seyahat planlamak için biçilmiş kaftan olan Carry, kurumsal seyahat asistanı olarak hizmet veriyor. Carry sadece Ağustos ayında 160 bin dolarlık kurumsal seyahat rezervasyonu yaptı.
Treble.ai: Treble.ai şirketlerin SMS ve WhatsApp üzerinden kullanıcılardan geri bildirim almasını sağlayan bir müşteri destek platformu olarak hizmet veriyor.
AudioFocus: Girişim kullanıcıların restoran ve konferans gibi gürültülü ortamlarda arkadaşlarını duymalarına yardımcı olmayı hedefliyor.
Mighty Health: Bir sağlık uygulaması sunan Mighty Health, kalp rehabilitasyon merkezlerinin bazı deneyimlerini kullanıcılarına sunuyor.
Asayer: Şirketin müşterilerinin hataları tespit etmek için yazılımları üzerinde yaptığı her şeyin videosunu kullanıcısına gösteren Asayer, Haziran ayında kullanıma sunuldu.
Gmelius: Ekiplerin projeleri yönetmelerine ve günlük işlemleri otomatikleştirmelerine yardımcı olmak için oluşturulmuş bir Gmail aracı olan Gmelius, günlük 100 bin aktif kullanıcıya sahip.
Mipos.dev: Latin Amerika'da hizmet veren işletmeler için bir restoran işletim sistemi kuran Mipos.dev, mipOS adında bir işletim sistemine sahip.
Voyage Biomedical: Sağlık sektörüne odaklanan bir girişim olan Voyage Biomedical, inme sırasında oluşabilecek beyin hasarını en aza indirmeyi hedefliyor.
LineLeap: Barlar ve gece kulüpleri için bir rezervasyon uygulaması görevi gören LineLeap, kullanıcıların önceden sipariş vermelerine de imkan tanıyor.
ReverCare: Kullanıcıların yaşlanmakta olan ebeveynlerini daha iyi bakabilmelerine yardımcı olmak için bir platform oluşturan ReverCare, aileler ile sosyal hizmet uzmanlarını bir araya getiriyor.
Hutsy: Online bir deneyim ile ev satın almayı kolaylaştırmayı amaçlayan bir emlak komisyoncusu olan Husty, 1 ay içinde 3 evin satılmasına aracılık etti.
Eden Farm: Eden Farm girişimi Endonezya'daki restoranlara direkt çiftliklerden meyve ve sebze teslimatı gerçekleştiriyor.
Beacons AI: Kullanıcıların influencerlara soru sormaları ve kısa video yanıtları almaları için ödeme yapmalarına olanak tanıyan bir platform olan Beacons AI, fan kitleniz üzerinden para kazanmanıza imkan veriyor.
Monaru: Kullanıcılarının yakın arkadaşlarıyla ya da aile üyeleriyle daha yakın bağlar kurmalarına yardımcı olmayı hedefleyen girişim, kişisel ilişkiler için sanal bir asistan görevi görüyor.
Shift Health: Sağlık teknolojileri endüstrisi için abonelik temelli bir gelir modeli oluşturan Shift Health, hastaneler ve klinikler için bir yazılım sağlıyor.
DirectShifts: Doktorları kısa süreli vardiya çalışmaları için hastaneler ile bir araya getiren DirectShifts, şu an için 51 hastane ile çalışıyor.
Flux: Latin Amerika'da yer alan işletmelerin mobil cüzdanlarla ödeme kabul etmelerini olanak tanıyan Flux, şu an için 32 restoranda kullanılabiliyor.
Midtype: Yazılım konusunda odaklanan bir girişim olan Midtype, backend mühendisliği bir servis olarak kullanıcılarına sunuyor.
Waves: Kullanıcılarını belli filtreleme seçeneklerine göre eşleştiren bir arkadaşlık uygulaması olan Waves, 750 kullanıcıya sahip.
Symplex: Akıllı telefonunuzu kullanarak size teşhis koyabilecek yapay zeka tabanlı bir doktor geliştiren Symplex, başarılı bir çözüm sunuyor.
Boost Biomes: Çeşitli mahsuller için 11 güne kadar küflenmeyi önleyen bir sprey geliştiren Boost Biomes, ürünlerin daha uzun süre boyunca taze kalmalarını sağlıyor.
Percept.AI: Yapay zeka destekli bir müşteri destek asistanı olan Percept.AI, söz konusu problemleri hızlı bir şekilde çözmeyi hedefliyor.
Covela: Covela Latin Amerika'daki küçük ve orta ölçekli işletmeler için online bir sigorta servisi sunuyor.
Stoic: Duygusal izleme uygulaması olarak hizmet veren Stoic, kullanıcılarına stresini azaltma, daha az kızgın hissetme ve ilişkilerini iyileştirme konusunda yol gösteriyor.
Dover: Tamamen otomatikleştirilmiş bir işe alım platformu olan Dover, şirketlerin aradığı yetenekleri anlamak için tasarlandı.
İlk Yorumu yazmak ister misiniz?
Yorum Yazmak için Giriş Yap