Tasit.com'a Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar yatırım geldi

Tasit.com'a Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar yatırım geldi

Sadece taşıt odaklı bir seri ilan sitesi olan Tasit.com'a Aslanoba Capital'den 2 milyon dolar yatırım geldi. Sisteminde 125 binden fazla aktif ilan barındıran Tasit.com'un 860 bin bireysel üyesi ve bin 800'den otomobil galerisi veya bayiisine hizmet verdiğini de belirtelim.

Tarafların bugün açıkladığı bu yatırım ile Tasit.com'un sahip olduğu büyüme ivmesinin artarak devam etmesi hedefleniyor. Sizlerle dün paylaştığımız HemenKiralık yatırımının ardından bu haftaki ikinci yatırımını duyuran Hasan Aslanoba'nın en büyük yatırımı da Tasit.com'a gerçekleşmiş oldu.

Webrazzi Startup'taki konuşmasında şimdiye kadar en fazla 2 milyon dolarlık yatırım yaptığını ancak bunu henüz paylaşmadığını belirten Aslanoba'nın o gün bahsettiği yatırımın Tasit.com olduğu da anlaşıldı.

hasan-aslanoba-birol-kabakoglu

Yapılan açıklamada Tasit.com kurucu ortağı ve CEO'su Birol Kabakoğlu da yatırımı değerlendirirken Türk bir yatırımcının şirkete dahil olmasından mutlu olduklarını ve Hasan Aslanoba'nın deneyimleriyle büyüme trendlerini daha da hızlandıracaklarını belirtti.

2009'da kurulan Tasit.com'a ilk önce Çağlar Erol sonrasında çok sayıda tanıdık ismin yatırımının ardından Almanya'lı CF Partners'den bir yatırım gerçekleşmişti.

Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Girişim Ofisleri programımızda ziyaret ettiğimiz Tasit.com ofisinde Kabakoğlu, bizi neredeyse oda oda gezdirerek tüm operasyonu anlatmıştı. Bu yatırımın ardından yeni isimleri bünyesine katacağını düşündüğümüz Tasit.com'da hali hazırda açık olan iş pozisyonlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

Her iki taraf için de faydalı bir ortaklık olacağını düşündüğümüz yatırım ile Tasit.com'un nasıl bir büyüme performansı yakalayacağını önümüzdeki dönemlerde göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.