Garanti'nin Günün Bonusu, Doğuş İnternet ortaklığı ile Bonubon.com oldu

Garanti'nin Günün Bonusu, Doğuş İnternet ortaklığı ile Bonubon.com oldu

Sizlerle daha önce paylaştığımız GununBonusu.com projesi, yeni adı Bonubon.com ile hayata geçti. Üstelik o günlerde adını duymadığımız bir ortakla.

Günün Bonusu'nu Garanti Bankası'nın bir girişimi olarak tanıtmıştık. Bonubon.com'un 'hakkımızda' kısmındaki açıklamaları verdiğimiz ilk bilgiyi doğruluyor. Daha önce paylaşmadığımız ve projenin yeni ortağı olarak karşımıza çıkan isim ise Doğuş Holding'in bir yatırımı olan Doğuş Yeni İnternet.

Garanti Ödeme Sistemleri ve Garanti Teknoloji’den aldığı destekle hayata geçirildiği belirtilen proje "firmalara yeni dönem iletişim ve kampanya hizmeti sunan bir pazarlama şirketi" olarak tanımlanıyor ve daha basit bir dille grup alışveriş pazarının yeni oyuncusu oluyor.

Sadece indirim ve kuponlara odaklanmayan girişimin yeni deneyimler sunacağı da not ediliyor ve burada Garanti Bankası'nın kurumsal deneyimi olan Garanti Hobi Kulübü aklıma geliyor.

Doğuş Holding son dönemde euro.message’ın azınlık hissesini satın almış ve Enmoda.com'un yüzde 75'ini Markafoni'ye satmıştı. Bu iki adımdan elde edilen kazançların Bonubon'a olumlu etki yapacağı pekala düşünülebilir.

Günün Bonusu'ndan ilk bahsettiğimizde Garanti'nin böyle bir girişim yapacağına ihtimal vermeyenler olmuştu. Geçtiğimiz dönemde Turkcell'in gncteklif ile, yakın zamanda Milliyet'in Markapon ortaklığı ile grup alışveriş pazarına girmesini ve Sabancı Holding'in e-ticaret pazarına sıcak bir giriş yaptığını göz önünde bulundurursak bundan sonra Türkiye e-ticaret pazarında her şeye ihtimal vermenin faydalı bir yaklaşım olacağını söyleyebilirim.

GÜNCELLEME: 

Biraz önce ulaştığımız Bonubon'un tanıtım bülteninden öğrendiğimiz kadarıyla Bonubon'da Kupon - kredi kartı entegrasyonu ile alınan  kampanyalar, herhangi  bir  Garanti  Bankası  kartına  veya  kolaylıkla oluşturulabilen  Bonumara'ya  tanımlanacak. Böylece  kullanım sonrasında  Garanti POS'undan  kampanya  otomatik  olarak  düşecek.

Ayrıca kullanmaktan vazgeçtiğiniz  veya kullanamadığınız kampanyalar da oluşturulan  bir  kumbarada saklanacak. Bu kuponların ücretleri  başka  bir  kampanyada kullanılabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.