Apple, iMovie dahil beş uygulamasını tamamen ücretsiz yaptı

Apple, iMovie dahil beş uygulamasını tamamen ücretsiz yaptı

Apple, sevilen uygulamarından beşini ücretsiz bir şekilde iOS ve Mac OS kullanıcılarına sunacak. iMovie, Pages, Numbers, Keynote ve GarageBand uygulamaları da dahil olmak üzere 5 uygulamayı ücretsiz yapan Apple, özellikle 2013 öncesi Apple cihazlarına sahip olan kullanıcıları sevindirecek.

2013 yılından itibaren Macbook, iPhone, iPod Touch ve iPad satın alan kullanıcılara ücretsiz ve ön yüklü bir şekilde gelen uygulamalar, 2013 yılından daha eski Apple ürünlerine sahip kullanıcılar için ise ücretli olarak sunuluyordu. Özellikle Apple’ın ofis uygulamaları olarak adlandırılabilecek iWork (Pages, Numbers ve Keynote) ve iMovie uygulamalarının ücretsiz hale gelmesi pek çok kullanıcıyı mutlu edecektir.

Hatırlatmak gerekirse iWork uygulamaları olan Pages, Numbers ve Keynote'un her biri iOS platformu için 9.99, Mac OS için ise 19.99 dolar fiyat etiketlerine sahipti. Video düzenleme uygulaması olan iMovie ise Mac OS için 14.99, iOS için ise 4.99 dolar fiyat etiketiyle satılıyordu. Uygulamaların linklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Mac OS

PagesKeynote - Numbers - GarageBand - iMovie

iOS

- Pages - Keynote - Numbers - GarageBand - iMovie

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.