Öner Tekin ile Vestel Ventures'ın gelecek planlarını konuştuk

Bugüne kadar 33 girişime yatırım yapan Vestel Ventures, 2023 yılı içinde ise toplam 9 yeni şirkete yatırım yaptı.

Yatırımcılar ile yılı değerlendirdiğimiz röportaj serimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Serimizin yeni konuğu ise Vestel Ventures Genel Müdürü Öner Tekin oldu.

Vestel'in girişim yatırımlarına odaklanan bir kolu olarak 2015 yılında karşımıza çıkan Vestel Ventures, temelinde bir CVC olarak çalışıyor. Türkiye'de ekosistemin oluşmasına adına büyük katkılar sağladıklarını dile getiren Öner Tekin, ekosistemi geliştirmek için adımlar attıklarını da sözlerine ekledi.

Kurumsal yatırımların yanında Tacirler Portföy ile kurdukları Gelecek Etki GSYF ile yatırımlar gerçekleştirdiklerini de aktaran Tekin, ekosistemdeki diğer yatırım firmaları ile yatırımlar gerçekleştirdiklerini de paylaştı. Tekin, 2023 içinde yaptıkları yatırımların yüzde 75'inin co-invest yatırımlar olduğunu da belirtti.

Bugüne kadar 33 girişime yatırım yaptıklarını da sözlerine ekleyen Tekin, 2023 yılında ise toplam 9 yeni şirkete yatırım yaptıklarını paylaştı. Vestel Ventures Genel Müdürü Öner Tekin ile gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajda Vestel Ventures'ın 2023 yılı detaylarını ve şirketin gelecek planlarını bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.