Salesforce'un yapay zeka asistanı Einstein Copilot genel kullanıma açılıyor

Salesforce, ilk olarak Eylül 2023'te şirketin Dreamforce 2023 konferansında tanıttığı Einstein Copilot'ın kullanılabilirliğini genişleterek teknolojiyi genel kullanıma açıyor.
Salesforce'un yapay zeka asistanı Einstein Copilot genel kullanıma açılıyor

Salesforce, Einstein Copilot'ın kullanılabilirliğini genişleterek teknolojiyi genel kullanıma açıyor. Şirket ayrıca, satış ekiplerinin üretimsel yapay zeka ile daha etkili olmasını sağlayan yeni Einstein Copilot Actions ile platformun yeteneklerini de genişletiyor.

Einstein Copilot ilk olarak Eylül 2023'te şirketin Dreamforce 2023 konferansı sırasında Salesforce tarafından tanıtılmıştı. Einstein Copilot, bu yılın şubat ayında daha fazla kullanıcının teknolojiyi denemesine olanak tanıyan beta sürümünü kullanıma sunmuştu. 

Einstein Copilot'ın odak noktası, yalnızca Salesforce platformunda depolanan verilerle ilgili olmayan bir kuruluşun verilerine bağlanma yeteneği. Bugün genel kullanıma sunulmasının bir parçası olarak Salesforce, kuruluşların diğer veri kaynaklarına bağlanmasına yardımcı olan Zero Copy Partner Network'ü de duyuruyor. Zero Copy Partner Network, veri gölü için açık kaynak Apache Iceberg tablo formatını kullanan satıcı teknolojilerini destekliyor.

Einstein Copilot Actions ise birçok alanda kullanıcılara yardımcı olacak. Satış temsilcileri ve yöneticileri Einstein Copilot'tan bir fırsat için geçmiş fırsat ve hesap verilerine dayalı adım adım taktiklerin yanı sıra önerilen eylem tarihlerini de içeren kişiselleştirilmiş bir kapanış planı oluşturmasını isteyebilecekler. Tahmin rehberliği ile satış yöneticilerinin hangi anlaşmaların risk altında olduğu gibi sorular sorması mümkün olacak. Ayrıca bir temsilcinin kotasını neden tutturamayabileceğini açıklayabilecek anlaşmaların özetlenmiş bir listesinin yanı sıra, kapanış verileri veya son faaliyetlerin eksikliği de dahil olmak üzere bu anlaşmaların seçilmesinin en önemli nedenlerini almasına olanak tanınacak.

Tüm bunların yanı sıra satış temsilcilerine Einstein Copilot'tan önceki aramalara dayalı özelleştirilmiş takip e-postaları yazmasını isteme imkanı sunulacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.