DeepL’in yapay zeka destekli yazma asistanı DeepL Write Pro kullanıcılara açılıyor

İş iletişiminin tüm bağlamını özümseyen DeepL Write Pro, kullanıcılara ifade, stil ve ton konusunda gerçek zamanlı önerilerde bulunuyor.
DeepL’in yapay zeka destekli yazma asistanı DeepL Write Pro kullanıcılara açılıyor

Yapay zeka destekli çeviri aracı DeepL'in Pro sürümünü geçtiğimiz yıl Türkiye'deki kullanıcılara açtığını sizlere aktarmıştık. DeepL, şirketlere yönelik geliştirdiği en son ürünü olan DeepL Write Pro'yu tanıttı.

DeepL Write Pro, metinleri otomatik olarak dolduran yaygın yapay zeka araçlarının veya kural tabanlı dilbilgisi düzeltme araçlarının aksine taslak hazırlama sürecinde kullanıcılara asistanlık yapıyor. Araç, kelime seçimi, ifade, stil ve ton konusunda gerçek zamanlı, yapay zeka destekli öneriler sunuyor. Şirketin paylaştığı bilgilere göre; bu yaklaşım, kullanıcıyla yapay zeka arasında ortak ve yaratıcı bir sinerji yaratıyor. Böylece çeviri esnasında kullanıcının özgün sesi korunuyor. 

DeepL Write Pro'nun öne çıkan özellikleri 

DeepL Write Pro, halihazırda İngilizce ve Almanca dillerinde hizmet veriyor ancak ilerde daha fazla dil seçeneğini de sunmayı planlıyor. 

Araçta stil opsiyonları arasında İş, Akademik, Basit ve Günlük yer alıyor. Ton opsiyonları arasında Dostça, Diplomatik, Kendine Güvenen ve Hevesli seçenekleri bulunmakta. Birbirinden farklı seçenekler, yazı yazmalarına yardım etmenin ötesind yaratıcılıklarına da destek oluyor. 

DeepL Write Pro abonelikleri, kurumsal düzeyde güvenlik önlemlerinin yanı sıra sınırsız metin ve yazı düzeltmeleri de içeriyor. Bu sayede şirketler, iletişim engellerini ortadan kaldırırken verilerini de koruyabiliyor. 

Kurumsal şirketler için sunulan güvenlik önlemleri

DeepL Write Pro'nun öne çıkan avantajlarından biri, kurumsal şirketler için üst düzeyde güvenlik önlemleri sunması. DeepL'in en son sürümü, veri güvenliği için TLS şifreleme ve metin silme dahil olmak üzere özellikle kurumsal müşterilere yönelik gelişmiş güvenlik önlemleri sunuyor.

Dünya çapında 100 binden fazla şirket tarafından kullanılan DeepL Translator’ın ürün portföyü DeepL Write Pro ile genişliyor. DeepL Translator müşterileri, platforma Write Pro'nun eklenmesi ile Dil Yapay Zekası desteğiyle tasarlanmış bir iletişim araçları paketine kavuşuyor. Bu noktada DeepL'in global kuruluşlar için özel olarak tasarlanmış Dil Yapay Zekası çözümleri sunduğunu hatırlatalım. Gelişmiş yapay zeka araştırmalarından yararlanan şirket, yapay zeka modellerini özel web taramalarıyla yüksek kaliteli veriler üzerinde sürekli olarak eğitiyor. DeepL'in ürünlerinin doğruluğunu kesinleştirmek amacıyla insan editörlerin uzmanlığını kendi uzmanlığıyla birleştirdiğini de ekleyelim. 

DeepL'un kurucusu ve CEO'su Jarek Kutylowski DeepL Write Pro’yla ilgili düşüncelerini şu ifadelerle aktarıyor: 

“Kelimeler ve yabancı dil global şirketler için rekabet avantajı sağlayan önemli bir güç. DeepL Write Pro, bizi diğer teknoloji devlerinden kendi LLM'lerimiz tarafından desteklenen ilk ürünümüz olmasıyla ayrıştırıyor. Ürünümüz, yıllarca süren araştırma ve inovasyon sonucunda üretildi. DeepL'in Dil Yapay Zekası çözümleri paketi, globalleşmek isteyen şirketlerin hem sektörde hem de iç İletişim süreçlerinde iletişimlerini güçlendiriyor ve yaratıcılıklarını besliyor’’

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.