Muhteşem Binyıl testten çıktı, büyüme başladı [İnfografik]

Muhteşem Binyıl testten çıktı, büyüme başladı [İnfografik]

Türk tarihi üzerine kurulu bir gizli nesne bulma oyunu olan Muhteşem Binyıl, kısa süre önce kapalı deneme sürecine son verdi ve kapılarını tüm kullanıcılara açtı. Bu süreçte sessiz sedasız hareket ederek ve tamamen doğal bir üye kazanımı sağlayan oyun, yaklaşık 2 haftalık büyümesini ve güncel durumunu bir infografikle özetlemiş.

Wudya ekibi'nin paylaştığı infografiğe göre Muhteşem Binyıl, 5,5 ay gibi bir sürede hazırlanmış. Bu sürede 101 bina, 20 tarihsel ve 1200 gizli nesne çizilmiş. Ortalama yaşı 27 olan oyuncular, Facebook arkadaşlarına ortalama 42 davet göndermiş.

Muhteşem Binyıl oyuncuları Şubat ayında ortalama 11,2 dakikasını oyunda geçirmiş. Erkek oyuncular yüzde 60 oranla kadınların önüne geçmiş ve kullanıcılar oyunda binlerce gizli nesne bulmuş.

Son haftalarda iyi bir ivmeyle büyüdüğü görülen Muhteşem Binyıl'ın önümüzdeki aylarda reklam çalışmalarına başlaması durumunda nasıl bir büyüme yakalayacağını merak ediyoruz. Bu arada Wudya'nın küresel oyun pazarına hazırladığı bir oyunun da yolda olduğunu öğrendik. Bu oyunun Muhteşem Binyıl'ın tanıtımı için kaynak sağlayabileceğini söyleyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.