Userspots, eğitim platformu Brick Institute'ü satın aldı

Deneyim tasarımı ajansı Userspots, eğitim bölümünü ajans bölümünden ayırmak amacıyla eğitim platformu Brick'i satın aldı.
Userspots, eğitim platformu Brick Institute'ü satın aldı

Deneyim tasarımı ajansı Userspots, eğitim bölümünü ajans bölümünden ayırmak amacıyla eğitim platformu Brick'i satın aldı. Bu hamle, Userspots'un pandemi sürecinde başlayan ve son üç yılda eğitim sektöründe gerçekleştirdiği atılımların bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor.

Eran Filiba tarafından kurulan Brick Institute, "Ürün Geliştirenlerin Okulu" sloganıyla ürün geliştirmenin farklı alanlarında kapsamlı içerik, uygulamalı vaka çalışmaları ve sektör deneyimli eğitmenlerle 3-6 hafta süren eğitimler sunuyor. Platform, sektörde aktif çalışan, deneyimli eğitmenlerin yanı sıra sektörde çalışan kişilerle aktif topluluk iletişimi sunarak, katılımcılarına değerli bir öğrenme deneyimi vaat ediyor.

Bu birleşmeyle birlikte, eğitimler Brick markası altında devam edecek. Ayrıca, Eran Filiba, CEO olarak eğitimlerin başında olacak ve bu yeni dönemin liderliğini üstlenecek.

Userspots ve Brick'in birleşmesi, eğitim sektöründe yeni ve yenilikçi bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Brick bu satın alma sonrasında elde ettiği pozisyonlanma ile ürün yönetimi, deneyim tasarımı gibi mevcut alanların yanında farklı alanlarda Türkçe ve İngilizce eğitim programlarını geliştirip dünya çapında üreticiler geliştirme vizyonuyla ekosisteme destek olmayı, UX Okulu gibi uzun vadeli eğitim programlarının sayısını artırmayı, eğitimin komünite ile öğrenme ayağında güçlü bir komünite oluşturmayı, eğitim alanlarında uzman “Line Lead” konumlandırmalarıyla eğitim kalitesini çok iyi bir noktaya getirmeyi planlıyor.

Userspots & Brick iş birliğinin bir parçası olarak, 6 yıl boyunca Türkiye’de, 3 yıl Berlin’de yapılan pandemi döneminde dijitale taşınıp ara veren UXAlive konferansının farklı bir kapsamla ürün ve tasarım konferasına dönüşmesi de Brick’in yakın zamandaki planları arasında yer alıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.