Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı Workup'ın beşinci döneminden mezun olan 9 girişim

Workup Girişimcilik Programı’nın beşinci döneminin başladığını ve programının beşinci dönemine seçilen girişimleri geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise Workup girişimcilik programının Demo Day'i gerçekleşti.
Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı Workup'ın beşinci döneminden mezun olan 9 girişim

Türkiye İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu Workup Girişimcilik Programı’nın beşinci döneminin başladığını ve programının beşinci dönemine seçilen girişimleri geçtiğimiz Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise Workup girişimcilik programının Demo Day'i gerçekleşti.

2017 yılının Mayıs ayında İş Bankası’nın ana sponsorluğunda, Kolektif House bünyesinde başlatılan Workup programının bugüne kadar 8 binin üzerinde başvuru aldığını da ekleyelim. Bu haberimizde Türkiye İş Bankası'nın girişimcilik programı olan Workup'ın beşinci döneminden mezun olan 9 girişime yakından bakacağız.

Workup Girişimcilik Programının dördüncü döneminden mezun olan 9 girişim

Agrovisio: Uydu görüntüleriyle tarım alanlarını tespit edip ürün bazında sınıflandırarak, üretici ve tedarikçilere rekolte ve fiyat tahminleri sunan yapay zeka uygulaması.

Cameralyze: Mağazalarda bulunan güvenlik kamerası görüntülerini analiz ederek, müşteri profillerini çıkartan ve davranış analizi bazlı önerilerde bulunan yazılım çözümü. Cameralyze'ın girişimcilik yarışmamız olan Webrazzi Arena 2019'a katıldığını da ekleyelim. 

FakeFind: Instagram’da bireysel ve kurumsal hesap analizi yaparak, hesabın gerçek olup olmadığını tespit eden ve raporlayan mobil uygulama.

Gamer Arena: Çeşitli dijital oyunlarda benzer yetenekteki oyuncuları online bir turnuva veya düelloda bir araya getirerek, oyunculara ödül kazanma ve rekabet etme imkanı sağlayan e-spor platformu.

HoloNext: Webrazzi Arena 2019'a katılan girişimlerden olan HoloNext, firmaların ürünlerini müşterilerine mobil cihazları üzerinden, bulundukları mekanlar içerisinde 3 boyutlu ve sanal olarak gösterebilmelerini sağlayan online artırılmış gerçeklik platformu olarak hizmet veriyor.

Qubitro: IoT projelerinin yazılım geliştirme sürecini ortadan kaldırarak gerekli tüm senaryoların kodlama ve kurulum gerekmeden hayata geçirilmesini sağlayan platform.

Teamfluencer: Nano influencer’ların sosyal medya hesaplarında toplu paylaşımlarda bulunarak markaların ve ürünlerin tanıtımını gerçekleştiren platform.

Verilogy: Şirketlerin ve avukatların KVKK, GDPR veya CCPA uyum süreçlerinde karşılaştığı operasyonel zorluklara çözümler sunan veri güvenliği platformu.

Vidyou: Webrazzi Arena 2018'in yarışmacılarından da olan Vidyou, e-ticaret siteleri ve pazar yerlerinde bulunan dijital ürün kataloglarını saniyeler içerisinde video kataloğa dönüştüren video pazarlama platformu olarak hizmet veriyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.