Mimarlık ofisinden girişimcilere özel paylaşımlı ofis: CO-11

Mimarlık ofisinden girişimcilere özel paylaşımlı ofis: CO-11

Önemli mimarlık projelerine imza atan YILTUR Mimarlık tarafından hayata geçirilen coworking yani paylaşımlı ofis alanı CO-11, 4.Levent Sanayi Mahallesi’nde hizmet vermeye başladı. CO-11, özellikle girişimciler için paylaşımlı ofis konseptiyle faaliyet gösteriyor.

CO-11, 4.Levent Sanayi Mahallesi’ndeki lokasyonunda, müstakil bir binada bulunan ortak çalışma ve üretim alanının konsepti “coworking” anlayışından yola çıkılarak düzenlendi. Grupların ya da bireylerin hem birlikte hem de bağımsız şekilde çalışma fırsatı bulabildiği bu konseptte, aynı sektörden kişilerin birbirleriyle etkileşimine olanak tanıyacak alanlar mevcut.

CO-11'de ofis kiralayan girişimciler, ofiste yer alan katalog kütüphanesinden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Bina bünyesinde 21 adet camlı os, 6 adet iç cephe os, 2 adet toplantı odası, büyük ve küçük seminer odaları, toplantı odaları ve kütüphane ofisi bulunuyor. Sergi alanı, kafe ve terasa da sahip binanın ön tarafında, 6 araçlık bir özel otopark alanı yer alıyor.

CO-11 projesi, katılımcılarına sağladığı alanlar ve hizmetler ile çalışma alanlarında sosyalleşmeyi ve verimliliği artırmayı hedefliyor. CO-11 projesinin amacı ise birey ve gruplara faydalı, sinerji yaratacak, motivasyon arttıran ve günün sonunda en verimli şekilde sonuçlanan çalışmalara zemin sağlayabilmek olarak açıklanıyor.

CO-11'in kurucu ortaklarından Ayşegül Yılmaz, tüm iş kollarından herkesin günlük, haftalık, yıllık kiralayabileceği ofis odalarından oluştuğunu ve toplantı, sunum ve eğitim odalarının mevcut olduğu alanda tüm sektörleri bulmanın mümkün olduğunu belirtirken, sıfır noktadan işe başlayan girişimcilere, çok toplantı yapıp bireysel çalışan, sabit ofise ihtiyaç duymayanlara ve plaza yaşamını seven, tüm hizmetlerin sorumluluğunu üzerine almaktan ziyade ofis yönetimini profesyonellere bırakmak isteyen şirketlere iş yeri sahibi olma fırsatı sunduklarını da sözlerine ekliyor.

CO-11 ile ilgili detaylı bilgilere ve ofis ücretlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.