Webrazzi Mobil'13 Konferansı’nda paylaşılan sunumlar

Webrazzi Mobil'13 Konferansı’nda paylaşılan sunumlar

Dün tüm gün boyunca süren Webrazzi Mobil'13 etkinliği sektörden pek çok profesyoneli yeniden bir araya getirmeyi başardı.

500 katılımcının yer aldığı ve birbirinden değerli konuşmacıların sunumlarını gerçekleştirdiği Webrazzi Mobil'13'te, her şey mobil odaklıydı. Akıllı telefon kullanım oranının yüzde 100 olduğu salonda, mobilin bugün ve yarını tüm detaylarıyla konuşuldu.

Şimdi biz de sizler için hem kısa bir özet, hem de konuşmacılarımızın yaptığı sunumları sizinle paylaşıyoruz.

Webrazzi PRO

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Webrazzi CEO'su Arda Kutsal, birkaç gün önce açtığımız yeni servisimiz Webrazzi PRO'yu  tüm detaylarıyla Webrazzi Mobil'13 katılımcılarıyla paylaştığı sunumu:

Mobil Devrim: Akıllı Ticaret

Turkcell'in M-Commerce Yöneticisi Erkan Taş, mobil devrimi ve onunla birlikte gelen akıllı ticaret modelleriyle ilgili sunumu:

Mobil Mecralarda Prime-Time

sahibinden.com'un Reklam Grup Başkanı Levent Dicle, sahibinden'e dair çok önemli verileri paylaştığı sunumda, kendi kullanıcılarının mobil sitelerine ve mobil uygulamalarına olan yoğun ilgisini de kanıtlamış oldu.

Showrooming: Mağazacılık Öldü Yaşasın Mobil!

Pozitron CEO'su Fatih İşbecer'in "showrooming" kavramını açıkladığı ve mağazacılığın sonunu anlattığı sunumu:

Mobil Uygulama Geliştirmenin Zorlukları ve Çözüm Yolları

Mobinex CTO'su, Osman Çelik, mobil uygulama geliştirmenin nasıl zorlukları olduğunu ve çözüm yollarını bizlerle paylaştı:

Mobil pazarlamanın gözdesi Omni Channel olacak

Tmob CEO'su Rudi Dökmecioğlu'nun Omni Channel Stratejisi başlıklı sunumu

Mobilde Ne Çalışır ve Neden?

GP Bullhound Direktörü Ali Dağlı, "mobilde ne çalışır ve neden?" başlıklı sunumu ile mobil uygulamalardan mobil oyunlara tavsiyeler verdi.

Mobil Bankacılıkta Daha Neler Göreceğiz?

Mobilin en çok değiştirdiği alanlardan birisi de mobil bankacılığı. TEB'in Alternatif Dağıtım Kanalları Direktörü Deniz Cengiz, yaptığı sunumda mobil bankacılığı anlattı.

Mobil İnternet & Mobil Reklam Teknolojileri

Mobilike'ın kurucu ortağı Volkan Biçer, mobil internet ve mobil teknolojilerden bahsettiği sunumda değerli verileri Mobil'13 katılımcıları ile paylaştı.

Yeni Medyanın Genetik Kodu

Turkcell'in Mobil Pazarlama Yöneticisi Elvin Altun

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.