Sosyal Medya Hesaplarınızı Tek Noktadan Güncelleyin

Sosyal Medya Hesaplarınızı Tek Noktadan Güncelleyin

Sosyal ağlar ve mikro-blog servisleri ile sarılmış bir online ağda artık durum güncellemesi ve paylaşım yapmak başlı başına bir problem olmuş durumda. Zamanı verimli kullanmak açısından hesaplarınızı birbirine bağlamanız mümkün ancak bu zincirleme ile yanlış yerlerde istemediğiniz paylaşımlar yapmanız da kaçınılmaz olabiliyor.

Twitter üzerinde büyüyen uygulama dünyası onun daha aktif kullanılabilmesini sağladı. Ancak sadece Twitter'a hizmet veren bu uygulamalardan ziyade çoklu servis entegrasyonu olan uygulamalar daha fazla verimlilik getiriyor. Bunlardan biri olan Ping.fm bir çok kanaldan (web, sms, mobil, desktop..) erişebileceğiniz tek hesap üzerinden onlarca servise durum güncellemesi veya paylaşım yapmanıza imkan tanıyor.

Firefox eklentisini kullanmanın oldukça verimli olacağı servis ile blogunuza yazı veya Flickr'a fotoğraf da gönderebilirsiniz. Ping.fm'e ekleyebileceğiniz servisler arasında Facebook, Twitter, LinkedIn, MySpace ve Friendfeed'den, Posterous, Tumblr, Ning, Blogger, Hi5 ve Wordpress'e kadar çok geniş bir yelpaze var. Bu da sosyal medyada marka hesaplarını tek bir noktadan güncellemek için oldukça etkili.

iPhone, iPod Touch, WAP ve SMS'e varan mobil iletişim kanalları, anlık mesajlaşma (IM) ve 3. parti uygulamalarla entegrasyonu ile geniş erişim ağı oluşturan Ping.fm'i kullanmak oldukça basit. Profilinize eklediğiniz servislerin tümünde bir kaç tık ile aynı içeriği paylaşabileceğiniz gibi gruplama yaparak paylaşımlarınızı özelleştirme imkanınız da var.

Tamamen ücretsiz olan servis Twitter uygulamaları arasında da yükselişte ve Twitter'dan bilgi filtrelemesi yapan  Seesmic tarafından satın alınmış durumda. Ping.fm kendi teknolojisini Seesmic'i geliştirmek için kullanacak olsa da online hesap yönetimi anlamında kendi yolunda başarılı bir servis olarak kalmaya devam edecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.