Twitter Moments markalara açıldı, sırada tüm kullanıcılar var

Twitter Moments markalara açıldı, sırada tüm kullanıcılar var

Twitter'ın içeriğini kullanıcılarına sunmak konusunda en başarılı yeniliklerinden biri olan Moments (Anlar), "harika" bir fikir olsa da Twitter'ın birçok yeniliği gibi beklentileri karşılayamadı. Son çeyrek sonuçlarında kullanıcı sayısını arttırmak konusunda hala sancılı bir süreçten geçtiği anlaşılan Twitter, Moments'i önümüzdeki aylardan itibaren tüm kullanıcılara açacağını duyurdu.

Bugüne kadar Twitter'ın kendi yapımcıları ve anlaşmalı yayıncılar tarafından hazırlanan Moments, ilk etapta Twitter'daki etkili isimler, markalar ve iş ortaklarına açılıyor. Markalar için bu Twitter'da gerçek zamanlı ya da gündeme bağlı hikayeler oluşturmak için yepyeni bir fırsat anlamına geliyor.

Twitter'ın paylaştığı isim ve markalar, Moments'in yaratıcı bir şekilde nasıl kullanılabileceğine dair fikir veriyor. Spesifik bir konuda, gerçek zamanlı olarak farklı tweet'leri bir araya getirmek ve etkileyici görsel ve sloganlarla mesajı güçlendirmek Moments ile mümkün.

Twitter'ın Moments'i tüm kullanıcılarına açması ise dileyen herkesin Twitter'da kendi öyküsünü oluşturabileceği anlamına geliyor. Bu sayede Twittter Moments'in en önemli sorunlarından biri olan yerelleşme de büyük ölçüde aşılabilir. Oscar Ödülleri'yle birlikte daha niş kitleleri ilgilendiren yerel etkinlik, olay ve kişiler Moments'te kendine bir yer bulabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.