Zomato, restoranlar için masa yönetimi sistemi Zomato Defter'i tanıttı

Zomato, restoranlar için masa yönetimi sistemi Zomato Defter'i tanıttı

Restoran keşif rehberi Zomato, masa yönetim sistemi Zomato Defter (Zomato Book)'i tüm dünyayla birlikte Türkiye pazarına da sundu.

Bugün itibarıyla pazara sunulan Zomato Defter, çözüm ortağı olan restoranların operasyonel verimliliğini artırmayı hedefleyen bir ürün. Restoranlara detaylı bir performans yönetimi imkanı sağlıyor ve müşteri iletişiminin geliştirilmesini, masaların ve rezervasyonların daha verimli yönetebilmesini sağlıyor.

Zomato, Nisan ayında Amerikalı NextTable’ı satın alarak masa yönetimi ve rezervasyon alanına gireceğini göstermişti ve çevrimiçi rezervasyon seçeneği de sunan Zomato Defter bu satın almanın bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor.

Zomato Küresel Büyümeden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Ülke Müdürü* Oytun Çalapöver, Zomato Defter'in özel ekiplerle beraber restoranlara operasyonel eğitim desteği sunacağını paylaşıyor.

Oytun Calapover Zomato
Oytun Çalapöver - Zomato Küresel Büyümeden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Ülke Müdürü

Önümüzdeki aylarda benzer sistemlerle işletmere yönelik farklı çözümler getireceklerini ve 2016 yılında yerel kârlılık hedefine ulaşmak istediklerini de ekliyor.

Hali hazırda 23 ülkede ve 1000’den fazla şehirde aktif olarak kullanılan Zomato, bildiğiniz gibi Mekanist.net'i satın aldıktan sonra Türkiye'deki etkisini daha da güçlendirmişti. Eylül ayında İstanbul'da düzenlediği Zomato Restoran Zirvesi’yle de 600’ü aşkın restoran sahibi ve işletmecisini bir araya getirerek sektör dikeyindeki ihtiyaçları masaya yatırmıştı.

Zomato'nun İstanbul ofisini merak ediyorsanız Girişim Ofisleri programımıza göz atabilirsiniz.

* Mekanist.net kurucu ortağı ve Zomato Türkiye Ülke Müdürü Ali Servet Eyüboğlu Kasım ayı başında Zomato'daki görevinden ayrılmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.