Webrazzi Dijital'15'in ilk konuşmacıları belli oldu

Webrazzi Dijital'15'in ilk konuşmacıları belli oldu

18 Mart Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital'15 konferansımızın ilk konuşmacıları belli oldu.Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye dijital ekosisteminin bir araya geleceği konferansta, dijital pazarlama trendleri, online reklam, içerik pazarlaması, anında pazarlama ve doğal reklamlar gibi gündemdeki konular yer alacak.Önümüzdeki günlerde konferansın diğer konuşmacılarını da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.Erken kayıt indirimi devam eden Webrazzi Dijital’15 Konferansı’na yerinizi henüz ayırtmadıysanız hemen kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Dilerseniz Webrazzi'nin tüm konferanslarına tek seferde giriş hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass satın alarak yakın zamanda duyuracağımız Webrazzi Summit'le birlikte tüm tematik konferanslarımıza yer garantili, uygun ücretle katılım sağlayabilirsiniz.

Webrazzi Dijital'15 Konuşmacıları

Burak Yılmaz - Genart
Burak Yılmaz - Genart
Cem Batu - Plasenta
Cem Batu - Plasenta
Metin Kahraman - Monitera
Metin Kahraman - Monitera
Murat Kalafat - Ligatus Türkiye
Murat Kalafat - Ligatus Türkiye
Özgür Alaz - Promoqube
Özgür Alaz - Promoqube

Webrazzi Dijital’15 konferansının elmas sponsoru TEB, platin sponsoru CrenvoİK, altın sponsorları Ligatus ve Sendloop'a destekleri için tekrar teşekkür ediyoruz.Webrazzi Dijital’15 Konferansı’na sponsor olmak için geç kalmış sayılmazsınız. Eğer sponsor olmak istiyorsanız etkinlik (at) webrazzi.com adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi Dijital’15 Sponsorları

Elmas Sponsor

teb-logo-175

Platin Sponsor

crenvoik-sponsorluk-logo

Altın Sponsorlar

ligatus-sponsorluk sendloop-logo-175

Destekleyen

ligatus-sponsorluk

Bu arada geçen sene düzenlediğimiz Webrazzi Dijital'14'ün video görüntülerini Webrazzi'de izleyebilmeniz mümkün.

Etkinlik için biletinizi hemen şimdi online olarak satın almak isterseniz indirimli erken kayıt dönemi sona ermeden aşağıdaki formu kullanarak ya da bu linkten işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.