Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 9. döneminden mezun olan 8 girişim

Kuveyt Türk'ün teknoloji odaklı ve inovatif girişimleri desteklemek amacıyla kurduğu Lonca Girişimcilik Merkezi, gerçekleştirdiği demoday ile birlikte 9. dönemini tamamladı.
Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 9. döneminden mezun olan 8 girişim

Lonca Girişimcilik Merkezi’nin 9. dönemine seçilen girişimleri geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Kuveyt Türk'ün teknoloji odaklı ve inovatif girişimleri desteklemek amacıyla kurduğu Lonca Girişimcilik Merkezi, gerçekleştirdiği demoday ile birlikte 9. dönemini tamamladı.

Yenilikçi girişimlerin büyüme potansiyelini artırmak ve ticari başarıya ulaşmalarını sağlamak için mentorluk, finansal destek ve kaynak erişimi gibi çeşitli destekler sunan Lonca Girişimcilik Merkezi, fikir aşamasının ötesine geçmiş ve iş modeli olgunlaşmış girişimlere odaklanarak, sektördeki yenilikçiliği ve sürdürülebilir büyümeyi teşvik etmeyi hedefliyor.

Lonca'nın program süresince her bir girişimciye 125 bin TL'ye kadar nakit hibe desteği sağlayarak, girişimlerin büyüme ve gelişme süreçlerine önemli bir destek verdiğini de ekleyelim. Programdan başarıyla mezun olan girişimler ise Kuveyt Türk Portföy'ün yönettiği Lonca Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'na başvuru önceliği de kazandı.

Lonca Girişimcilik Merkezi'nin 9. döneminden mezun olan 8 girişim

Fenxify: İhracat yapan veya ihracata başlamak isteyen KOBİ'lere operasyonel ve finansal analiz sağlayan ve yapay zekâ destekli SaaS platformuyla firma için özel tedarik zinciri model önerileri sunarak sürdürülebilir ticaret yapmayı kolaylaştıran bir girişimdir.

Preptest: Sınavlara hazırlanan öğrencilere yapay zekâ desteğiyle kişiselleştirilmiş çalışma planları, deneme sınavları ve akıllı asistan hizmetleri sunan bir sınav hazırlık platformudur. TOLC, Bocconi, TIL, IMAT ve SAT gibi uluslararası sınavlara odaklanan bir edutech girişimidir.

Jobtogo: Freelancer'lara iş imkânı ve dijital iş yönetimi araçları sunan bir platformdur. Şirketlere de freelancer bulma, işgücü yönetimi, sözleşme ve fatura gibi çözümler sağlayarak, modern iş teknolojileri ve insan kaynakları ihtiyaçlarına yönelik hizmetler sunar.

Econtech: Karşı taraf risklerini minimum maliyet ve çaba ile değerlendirmek için kapsamlı bir üçüncü taraf skorlama ve analiz yazılımı geliştiren bir girişimdir. Bu yazılım, kullanıcıların ticari riskleri daha iyi yönetmelerine yardımcı olur.

GGlease: Makine ve teçhizat yatırımı yapmak isteyen işletmeleri, makine satıcılarını ve finansal kiralama tekliflerini bir araya getiren B2B pazaryeri platformudur. İşletmelere uygun maliyetli finansal kiralama çözümleri sağlar.

Visight: Yapay zekâ tabanlı ve KVKK uyumlu biyometrik kimlik doğrulama sistemi sunarak kimlik doğrulama işlemlerini otomatik ve güvenilir hale getiren bir girişimdir.

Linqiapp: Oyunlaştırılmış görevlerle sosyalleşerek İngilizce becerilerini geliştiren ve 7/24 konuşma pratiği ile dil öğrenmeyi teşvik eden bir mobil uygulamadır. Uygulama, kullanıcıların belirlediği hedeflerle dil becerilerini geliştirir.

Tech2Bio: Arıcılıkta ciddi kayıplara neden olan arı hastalıklarını ve zararlıları erken tespit etmek için teknoloji çözümleri sunan ve arıcılık operasyonlarının optimizasyonunu hedefleyen bir girişimdir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.