Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye ayağında en iyi teknoloji şirketi CloudArena oldu

Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye ayağında en iyi teknoloji şirketi CloudArena oldu

eurocloud-cloudarenaAslanoba Capital ve 212'den toplamda 2 milyon dolar yatırım alan CloudArena'yı okuyucularımız yakından tanıyacaktır. Turizm sektörüne bulut tabanlı servisler sunan CloudArena, ülkemizde bu yıl ilk kez düzenlenen EuroCloud Awards’ın (Avrupa Bulut Ödülleri) Türkiye ayağında, ‘En İyi Teknoloji Şirketi’ kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Bu birincilik ile 28 Avrupa ülkesinden adaylar arasında Türkiye’yi temsil edecek.

Wired UK'in 2013 yılı için Türkiye'nin en dikkat çeken girişimleri arasında gösterdiği CloudArena'ya EuroCloud Awards'ın Türkiye birincilik ödülünü getiren ürünü ise HotelRunner. CloudArena'nın kurucu ortaklarından Arden Agopyan ile gerçekleştirdiğimiz konuşmada HotelRunner'i yakından tanıtmıştı.

Dijital otel yönetimi ve pazarlama sistemi olarak tanımlayabileceğimiz HotelRunner, otel ve diğer konaklama tesisleri için merkezi bir yönetim aracı olma özelliği taşıyor.

cloudarena-euroCloud-AwardTürkiye’de bu yıl ilk kez gerçekleştirilen EuroCloud Awards (Avrupa Bulut Ödülleri), Avrupa’nın bulut bilişim konusundaki en büyük organizasyonu EuroCloud tarafından düzenleniyor. Vodafone'un ana sponsor olduğu Türkiye ayağında jüri üyeleri arasında Microsoft Türkiye CEO’su Tamer Özmen, Akın Öngör'ün de aralarında bulunduğu 15 değerli isim bulunuyor. Yarışmanın Türkiye ayağında birinci seçilen CloudArena, EuroCloud Awards Avrupa Jüri Komitesi tarafından değerlendirecek olan Avrupa ayağında ise yine “En İyi Teknoloji Şirketi” kategorisinde Türkiye’yi temsil edecek. 28 ülkeden adayların katılacağı yarışmanın ödül töreni ise, 15 – 16 Ekim tarihlerinde Luxembourg’da düzenlenecek olan EuroCloud Kongresi’nin ilk günü gerçekleştirilecek.

Avrupa Bulut Ödülleri Türkiye ayağında diğer kategorilerde ödül kazanalara aşağıdaki listede ulaşabilirsiniz.

  • En İyi Teknoloji Şirketi: HotelRunner
  • En İyi Bulut Hizmeti Ürünü: Netlite
  • En İyi Ticari Sektör Örnek Vakası: Maximus Cloud
  • En İyi Kamu Yönetimi Örnek Vakası: INTELLIGENT CITIES
  • Bulut Servisi Müşterisi Kategorisi: Diva Portal
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.