Webrazzi Kariyer yeniden yayında!

Biliyoruz çok özlemiştiniz ve biliyoruz tekrar yayına girmesini çok istiyordunuz. Detaylara geçmeden önce yazının devamını okumaya sabrı olmayan okuyucularımız için hemen paylaşmış olayım; Webrazzi Kariyer tekrar yayına girdi. Hemen yayında olan ilanları inceleyebilir ya da ilanlarınızı girebilirsiniz... - "Yaşasııın!" di mi? :)

Şimdi merak edenler için detaylara geçiyoruz...

Türkiye internet sektörü her geçen gün büyürken kaliteli ve yetişmiş insan kaynağına şirketlerin ne kadar ihtiyaç duyduğunu çok iyi biliyoruz. Ülkemizde istihdama aracılık eden çok değerli danışmanlık şirketleri ve tamamen insan kaynağı konusunda hizmet veren web siteleri var. Hepsi de işlerini zaten çok iyi yapıyorlar ve başarılılar.

Webrazzi'nin buradaki gücü ise sözünü ettiğimiz tüm tarafların hedeflediği kişileri okuyucu kitlesi içinde barındırıyor olması. Bu sebeple de şirketlerin iş ilanlarını duyurabilmeleri ve okuyucu kitlemizin bu ilanlardan haberdar olabilmesi için Temmuz 2007'de Webrazzi Kariyer'i açmıştık.

Geçen zaman içinde Webrazzi Kariyer'e çok ciddi bir ilgi oldu. Birçok okuyucumuz bu sayede şirketlerin ilanlarından haberdar oldu ve belki de yeni bir iş sahibi oldu. Ancak bir süre önce Webrazzi Kariyer'in yayınını durdurmamız gerekti.

Bu kapanmanın birkaç sebebi vardı, bunun detaylarına önümüzdeki dönemlerde gireceğiz ama özetlemem gerekirse; Webrazzi Kariyer'le ilgili bazı planlarımız vardı ve planların yanında yaşanan bazı yasal sorunlar. Her ne kadar bu süreçte aslında yasal bir sorun olmadığı ve haklı olduğumuz 2 farklı mahkeme kararı ile onaylanmış olsa da, kararlar çıkana kadar bir süreliğine Webrazzi Kariyer'in kapalı kalması gerekti.

Dediğim gibi detayları önümüzdeki dönemlerde paylaşacağım ama şimdilik bu süreçte verdikleri destek ve özverili çalışmaları için şirket avukatlarımız, Purut Purut Avukatlık Bürosu'ndan Başak Purut, Nazlı Bayık ve Beyza Köklü'ye çok teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde belki de Türkiye'de birçok kişinin hayatını kolaylaştıracak bir emsal karar yaratmış olduk.

Webrazzi Kariyer'le ilgili "olmayan" yasal sorunu çözmek için verdiğimiz hukuksal mücadele sürecinde biz de planlarımız için teknik çalışmalara devam ettik ve tamamladık. Ancak onları sizlerle paylaşmak için biraz daha zamana ihtiyacımız olacağı için sizleri daha fazla bekletmemek adına alıştığınız bildiğiniz Webrazzi Kariyer'i bugün itibariyle yayına aldık.

Daha fazla bekleyemedik çünkü, Webrazzi Kariyer'in kapalı kaldığı süreçte ne kadar çok e-posta ve telefon aldığımızı bilseniz inanamazsınız. Ne kadar değerli bir platform sağladığımızı bir kez daha gördük ve mutlu olduk. Hepinize sonsuz teşekkürler.

Sözü fazla uzatmayayım... Yazının başında belirttiğim gibi Webrazzi Kariyer tekrar yayına girdi. Hemen yayındaki ilanları inceleyebilir ya da yeni ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.