Webrazzi Kariyer açıldı!

Uzun süredir planlarım arasında olan bir çalışmaydı Webrazzi'ye kariyer bölümü eklemek. Diğer kariyer ve insan kaynakları sitelerinden farklı olarak Webrazzi okuyucu kitlesinin ilgi alanlarına uygun olabilecek iş ilanlarının yayınlanacağı Webrazzi Kariyer şu an itibari ile kariyer.webrazzi.com adresinden yayındadır.

Webrazzi Kariyer'in sistemi Octeth tarafından geliştirilmiştir. Octeth, Webrazzi'nin ilk zamanlarında tanıtımına yer verdiğim Wridea isimli global girişimin de sahibi. Aynı zamanda global pazarlarda özellikle Amerika'da büyük ilgi gören OemPro isimli web tabanlı e-bülten servisinin da yaratıcısıdır.Webrazzi'ye sağladıkları destek sadece kariyer sisteminin geliştirilmesi ile kalmamış olup, Octeth aynı zamanda bugün itibari ile Webrazzi Sponsorları arasında da yerini almıştır.

Webrazzi Kariyer'in sistemini özverilerini esirgemeden çok kısa bir süre içinde tamamlayarak yayına alan Octeth ekibine ve özellikle şirketin iki kurucu ortağı Cem ve Mert'e buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

Webrazzi Kariyer'in ilk iş ilanları ise MyNet tarafından sağlanmıştır. Başlangıç olarak 10 iş ilanı ile sisteme dahil olan MyNet ilerleyen dönemlerde yeni ilanlarını da Webrazzi Kariyer üzerinden paylaşıyor olacaktır.

Güncel iş ilanlarını takip etmek ve ya şirketinizde ihtiyaç duyduğunuz pozisyonlar için ilanlarınızı göndermek istiyorsanız Webrazzi Kariyer'i incelemeye başlayabilirsiniz.

Gönderilen ilanlar 30 gün boyunca Webrazzi Kariyer'de yayınlanacak olup, bir ilan için ücret 125 YTL'dir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.