Webrazzi Dijital'de neler var?

10 Haziran'da online olarak gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital'de, teknoloji ve hikaye anlatımı, içerik pazarlamasında yeni trendler gibi gündemdeki konular sizlerle olacak.
Webrazzi Dijital'de neler var?

Webrazzi Dijital, bu sene 10 Haziran'da, yani 2 gün sonra online olarak gerçekleşiyor. Yurt dışından önemli konuşmacıların da yer alacağı Webrazzi Dijital'de teknoloji ve hikaye anlatımı, içerik pazarlamasında yeni trendler gibi gündemdeki konular sizlerle olacak. Konferansımızda, son dönemde tüm dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği Covid-19 dönemiyle ilgili içerik tüketiminden, tüketicinin psikolojine kadar detaylı sunumlar da yer alacak.

Yeni dönemde öne çıkan içerikler ve çok daha fazlası

Konferansımızın konuşmacılarını ve programını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Dijitalin nabzını tutacağımız konferansımızda yapay zeka ve e-ticaret pazarlamasından influencer marketing'e, post corona dünyasında yaratıcılıktan mikro deneyim odaklı dijital dönüşüme birçok konu önemli konuklarıyla gündemimizde olacak.

Zoom'un uluslararası operasyonlarının başındaki isim Abe Smith, video konferans devinin bu dönemde büyümesine dair detayları Webrazzi Dijital katılımcılarıyla paylaşacak. Gemius Türkiye Ülke Müdürü İdil Kesten, salgın sonrası Türkiye'nin dijital içerik tüketimi ile ilgili en kapsamlı verileri bizlerle paylaşacak. TED konuşmalarıyla tanınan yazar ve psikolog Guy Winch, pandemi aşaması bittiğinde sosyal uzaklığın, kaygının, yalnızlığın, boşanma ve parçalanmaların ne kadar artacağını, bu artışın ne gibi etkileri olacağını ve bu dönemde yaşanan kayıpların etkisini katılımcılarla paylaşacak. Bunlar ve bu gibi konuların çok daha fazlası Webrazzi Dijital'de ele alınacak.

İki farklı salonda 8 ayrı workshop

Bu sene Webrazzi Dijital'de 8 ayrı workshop sizleri bekliyor. E-ticarette trafik getirecek SEO yöntemlerinden yapay zekaya, içerik pazarlamasından dijital becerilere geniş bir yelpazede kendinizi geliştirme fırsatı sizlerle. Dün Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizde iki farklı salonda toplamda 8 farklı workshop gerçekleşiyor.

Online networking imkanı ve simultane çeviri desteği

Webrazzi Dijital, her ne kadar önceki yıllardan farklı olarak online gerçekleşiyor olsa da en etkili online konferans deneyimi için tüm detayları düşündük. Konferansımızın teknik altyapısı için uzun zamandır çalışıyorduk. Webrazzi Dijital 2020 için bilet alan Webrazzi üyeleri, konferansı Webrazzi profilinden izleyebilecek. Webrazzi Dijital'in online olarak gerçekleşmesiyle ekibimizin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı online networking aracımızı da yayına almış olacağız. Böylelikle etkinliklerimizin katılımcılara sağladığı en önemli artılardan biri olan networking de online olarak yapılabilecek.

Ayrıca online ile belki de fiziksel olarak Türkiye'ye gelme imkanı bulamayacak birbirinden değerli birçok yabancı konuşmacıyı da bu sene ağırlama fırsatı yakalıyoruz. Hem yabancı katılımcılarımız hem de yurt dışından katılım sağlayacak konuşmacılarımızı daha iyi anlayabilmek açısından simultane çeviri desteği de sunuyoruz.

Webrazzi Dijital bileti alanlara 1 aylık Webrazzi Insights üyeliği hediye!

Bu sene Webrazzi Dijital'e katılacak olanlara güzel bir sürprizimiz var. Webrazzi Dijital katılımcılarına bir aylık Webrazzi Insights üyeliği hediye ediyoruz. Bir ay boyunca aktif olacak Webrazzi Insights üyelikleri, tüm katılımcıların hesaplarına etkinlik günü yüklenecek.

Webrazzi olarak yıllardır teknolojinin ve iş dünyasının nabzını tutuyoruz. Bu süreçte kazandığımız deneyimle bir süre önce Webrazzi Insights’ı ortaya çıkardık ve güzel geri dönüşler aldık. Kapsamlı içerikleri ve raporlarıyla içgörü yaratan, stratejilere yön veren Webrazzi Insights, Webrazzi Dijital katılımcıları için de önemli bir kaynak olacaktır.

Son olarak konferans programımıza ve konuşmacılarımıza buradan göz atabileceğinizi ve etkili bir konferans deneyimi için Webrazzi Dijital'e buradan bilet alabileceğinizi hatırlatalım.

10 Haziran Çarşamba günü görüşmek üzere!

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.