Webrazzi Dijital'e katılanlara bir aylık Webrazzi Insights üyeliği hediye!

Bu sene Webrazzi Dijital'e katılacak olanlara güzel bir sürprizimiz var. Webrazzi Dijital katılımcılarına bir aylık Webrazzi Insights üyeliği hediye ediyoruz.
Webrazzi Dijital'e katılanlara bir aylık Webrazzi Insights üyeliği hediye!

Webrazzi Dijital, bu sene 10 Haziran'da online olarak gerçekleşecek. Corona virüs salgını, toplu olarak bir arada olacağımız tüm etkinliklerin iptal olmasına ya da o etkinliklerin online olarak gerçekleşmesine neden oldu. Yavaş yavaş normalleşmenin başladığı günümüzde bizler de Webrazzi olarak önlemlerimizi sıkı tutmaya ve etkinliği online olarak gerçekleştirmeye karar verdik.

 Webrazzi Dijital 2020'de her zaman olduğu gibi yine dijitale dair birçok konu gündemimizde olacak. Yurt dışından önemli konuşmacıların da yer alacağı etkinliğimizde teknoloji ve hikaye anlatımından içerik pazarlamasında yeni trendlere gündemdeki konular sizlerle olacak. Covid-19 dönemiyle ilgili içerik tüketiminden, tüketicinin psikolojine kadar detaylı sunumlar da yer alacak.

Webrazzi Dijital katılımcılarına 1 aylık Webrazzi Insights üyeliği!

Bu sene Webrazzi Dijital'e katılacak olanlara güzel bir sürprizimiz var. Webrazzi Dijital katılımcılarına bir aylık Webrazzi Insights üyeliği hediye ediyoruz. Bir ay boyunca aktif olacak Webrazzi Insights üyelikleri, tüm katılımcıların hesaplarına etkinlik günü yüklenecek.

Webrazzi olarak yıllardır teknolojinin ve iş dünyasının nabzını tutuyoruz. Bu süreçte kazandığımız deneyimle bir süre önce Webrazzi Insights’ı ortaya çıkardık ve güzel geri dönüşler aldık. Kapsamlı içerikleri ve raporlarıyla içgörü yaratan, stratejilere yön veren Webrazzi Insights, Webrazzi Dijital katılımcıları için de önemli bir kaynak olacaktır. 

Online networking ve simultane çeviri

Ayrıca konferansımızın teknik altyapısı için uzun zamandır çalıştığımızı ve bu sene koşulların da etkisiyle farklı bir sistemin katılımcıları beklediğini hatırlatalım. Online networking imkanının da bulunacağı Webrazzi Dijital 2020 için bilet alan Webrazzi üyeleri, konferansı Webrazzi profilinden izleyebilecek. Ayrıca yabancı konuşmacılarımız için simultane çeviri de mevcut olacak. 

Webrazzi Dijital ile ilgili merak ettiklerinize buradan ulaşabilir, konferansımıza katılım sağlamak için buradan bilet alabilirsiniz.

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.