Zoom'un uluslararası operasyonlarının başındaki isim Abe Smith, şirketin yükselişini Webrazzi Dijital'de anlatacak

Zoom'un Head of International'ı Abe Smith de video konferans devinin bu dönemde büyümesine dair detayları Webrazzi Dijital katılımcılarıyla paylaşacak.
Zoom'un uluslararası operasyonlarının başındaki isim Abe Smith, şirketin yükselişini Webrazzi Dijital'de anlatacak

Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizi 10 Haziran'da online olarak gerçekleştireceğiz. Etkinliğimizi online olarak gerçekleştirmemizin en önemli avantajlarından biri de dünyaca ünlü isimlere daha kolay bir şekilde ulaşabiliyor olmamız. 2020'de, her zaman olduğu gibi yine dijitale dair birçok konunun gündemimizde olacağı Webrazzi Dijital'de yerli ve yabancı birçok önemli konuşmacıyı ağırlayacağız. Zoom'un uluslararası operasyonlarının başındaki Abe Smith de bu önemli isimlerden biri. 

Son dönemde, corona virüs salgını dönemiyle Zoom'un adını daha sık telaffuz eder olduk. Zira evlerden çalışmanın artmasıyla video konferans uygulamalarının kullanımında da yüzde 200'leri bulan artışlar görülmeye başlandı. Bu dönemde özellikle Zoom'un kullanım oranı bir hayli arttı. Zoom'un yanı sıra teknoloji devleri Google ve Microsoft'un Meet ve Teams uygulamaları da hem kullanıcı sayılarını hem de günlük video konferans saatlerini ciddi anlamda artırdılar. Ancak Zoom, ciddi rekabetin yaşandığı sektörde büyümeye hızla devam ediyor ve henüz rakipleri bu yarışta kendisini yakalayabilmiş değil.

Nisan ayının başında yaptığı açıklamalarda günlük 300 milyon kullanıcıya ulaştığını söyleyen Zoom'un kuruluş hikayesini daha önce detaylı olarak sizlerle paylaşmıştık. Şirketin kurucucu ve CEO'su Eric Yuan'ın milyon dolar maaşı reddedip hayallerinin peşinden koştuğunu ve tüm sürecin sonunda Zoom'un günümüzde sektör lideri haline geldiğini söyleyebiliriz. Zoom'un Head of International'ı Abe Smith de video konferans devinin bu dönemde büyümesine dair detayları Webrazzi Dijital katılımcılarıyla paylaşacak. Zoom'un önemli teknoloji şirketlerine karşılık bu alandaki başarını nasıl sürdürdüğünü Abe Smith'ten dinleyeceğiz. Smith, bu dönemden sonra, video konferans uygulamalarının geleceğinin nasıl olacağı hakkında da bizlere önemli ipuçları verecek.

Bu sene online olarak gerçekleştirdiğimiz ve online networking ve simultane çeviri imkanı da sunacağımız konferansımızda, Abe Smith'in yanı sıra yerli ve yabancı birçok önemli isim de katılımcı olarak yer alıyor. Webrazzi Dijital'in genel hatlarını ve ilk konuşmacılarını geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Yeni konuşmacılar ve konferans programı içinse takipte kalın!

Webrazzi Dijital'in detaylarına buradan göz atabilir, konferansa katılım sağlamak için buradan bilet alabilirsiniz

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.