10 Haziran'da online olarak gerçekleşecek Webrazzi Dijital 2020'nin yeni konuşmacıları

Şimdiden 1000'den fazla katılımcıya ulaşan konferansımızın ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Dijital 2020'nin ikinci tur konuşmacıları da belli oldu.
10 Haziran'da online olarak gerçekleşecek Webrazzi Dijital 2020'nin yeni konuşmacıları

Webrazzi Dijital, bu sene 10 Haziran'da online olarak gerçekleşiyor. Yurt dışından önemli konuşmacıların da yer alacağı Webrazzi Dijital'de teknoloji ve hikaye anlatımı, içerik pazarlamasında yeni trendler gibi gündemdeki konular sizlerle olacak. Konferansımızda, son dönemde tüm dünyanın büyük bir ilgiyle takip ettiği Covid-19 dönemiyle ilgili içerik tüketiminden, tüketicinin psikolojine kadar detaylı sunumlar da yer alacak.

Şimdiden 1000'den fazla katılımcıya ulaşan konferansımızın ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaşmıştık. Webrazzi Dijital 2020'nin ikinci tur konuşmacıları da belli oldu.

Zoom'da Head of International görevindeki Abe Smith, Etiya'nın kurucu ortağı ve CEO'su Aslan Doğan, GroupM Direktörü Aykut Aslantaş, JivoChat'in Türkiye Yöneticisi Buğra Çil, RTB House Türkiye Ülke Müdürü Can Tunçer, CreatorStation CEO'su Cem Özkaynak, Insider'da Head of Predictive Business Unit görevindeki Çağlar İçer, NBT CEO'su Dr. Z. Eren Koçyiğit, Mosanta CEO'su İlyas Teker, Sherpa'da UX Researcher görevindeki Şüheyda Oğan ve GOOINN'in kurucusu ve UK Director'ı Yavuz Çingitaş Webrazzi Dijital'in yeni konuşmacıları oldu.

Yeni konuşmacılarımızı ve konferans programımızı da ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Konferansımızın teknik altyapısı için de uzun zamandır çalışıyorduk ve bu sene koşulların da etkisiyle farklı bir sistem katılımcıları bekliyor. Webrazzi Dijital 2020 için bilet alan Webrazzi üyeleri, konferansı Webrazzi profilinden izleyebilecek.

Birbirinden değerli konuşmacılara sahip Workshop'lar

Webrazzi Dijital'de 8 ayrı Workshop sizleri bekliyor. E-ticaret'te trafik getirecek SEO yöntemlerinden yapay zekaya, içerik pazarlamasına, kullanılabilirlik testinden dijital becerilere geniş bir yelpazede kendinizi geliştirme fırsatı sizlerle. Gelecek hafta Workshop konuşmacılarını ve başlıklarını daha detaylı paylaşacağız. 

Online networking ve simultane çeviri desteği

Webrazzi Dijital'in online olarak gerçekleşmesiyle ekibimizin uzun bir süredir üzerinde çalıştığı online networking aracımızı da yayına almış olacağız. Böylelikle etkinliklerimizin katılımcılara sağladığı en önemli artılardan biri olan networking de online olarak yapılabilecek. Ayrıca online ile belki de fiziksel olarak Türkiye'ye gelme imkanı bulamayacak birbirinden değerli birçok yabancı konuşmacıyı da bu sene ağırlama fırsatı yakalıyoruz. Hem yabancı katılımcılarımız hem de yurt dışından katılım sağlayacak konuşmacılarımızı daha iyi anlayabilmek açısından simultane çeviri desteği de sunuyoruz.

Son olarak, Webrazzi Dijital'e katılanlara 375 TL değerindeki bir aylık Webrazzi Insights üyeliğinin de hediye edileceğini hatırlatalım.

Webrazzi Dijital 2020'nin tüm konuşmacılarına buradan göz atabilir, konferansımıza katılım sağlamak için buradan bilet alabilirsiniz.

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.