Webrazzi Dijital 2020'de 8 farklı workshop sizleri bekliyor

Hem ülkemizden hem de yurt dışından konusunda uzman önemli konuşmacıların yer alacağı Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizin en önemli kısımlardan biri ise Workshop'lar olacak.
Webrazzi Dijital 2020'de 8 farklı workshop sizleri bekliyor

Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizi 10 Haziran'da online olarak gerçekleştireceğizi ve etkinliğimizin ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz haftalarda sizlere aktarmıştık. Hem ülkemizden hem de yurt dışından konusunda uzman önemli konuşmacıların yer alacağı Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizin en önemli kısımlardan biri ise Workshop'lar olacak.

Webrazzi Dijital 2020 etkinliğimizde iki farklı salonda toplamda 8 farklı Workshop gerçekleşecek. Webrazzi Dijital 2020'nin Workshop'larından ilk salonda daha önce de pek çok kez etkinliklerimizde Workshop düzenlemiş olan Mosanta kurucusu İlyas Teker ile başlayacak. "Covid-19 sonrası e-ticarette trafik getirecek SEO yöntemleri" isimli Workshop ile Corona virüs salgınının sonrasında gerçekleşecek e-ticaret trafiğine odaklanacak olan Teker, SEO yöntemleri ile ilgili önemli bilgiler paylaşacak.

İlyas Teker'in ardından ise yine e-ticaret Workshop'u ile devam edeceğiz: Insider'dan Çağlar İçer'in "Yapay Zeka e-ticaret pazarlamasını nasıl değiştiriyor?" isimli Workshop'u gerçekleştirecek. İkinci salonda ise bu saatte GroupM'den Aykut Aslantaş'ın "Ajanslar, Girişimler ve Markalar için dijital ekosistemindeki uzaktan çalışma araçları" isimli Workshop'u olacak.

E-ticaret pazarlamasına odaklanacak olan İçer, özellikle yapay zeka teknolojilerinin e-ticaret pazarlamasını nasıl değiştireceği ile ilgili detayları paylaşacak. Bildiğiniz gibi Corona virüs salgını nedeniyle büyük çoğunluğumuz evlerimizden çalışıyoruz. Evden çalışma sürecini daha efektif bir hale getirmek için pek çok araç bulunuyor. Tam da bu konuya değinecek olan Aykut Aslantaş Workshop'unda dijital ekosistemindeki uzaktan çalışma araçları ile ilgili önemli bilgiler paylaşacak.

Sosyal ve iş hayatımızda çarpıcı değişiklikler yaptığımız (ya da yapmak zorunda kaldığımız) günümüzde, dijitalleşme ve dijital dönüşüm kavramları daha da önem kazanmaya başladı. NBT'den Dr. Z. Eren Koçyiğit, "Yeni dünyada dijital zihniyet ve dijital beceriler" isimli Workshop'u ile kariyerinizde kalabalıktan sıyrılmanıza ve işletmenize katma değer sağlamanıza yardımcı olacak bu kritik derecede önemli yetenekleri sizlere aktaracak.

Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımızda konuşmacılar arasında da yer alan Pepsico'dan Didem Namver, gerçekleştireceği Workshop ile Post-Covid19 dönemi dijitalleşme sürecinde şirketlerde değişim yönetimlerine yakından bakacak.

GOOINN kurucusu Yavuz Çingitaş ise Workshop'u ile Design Thinking metoduna ve bu metod ile krizlere daha dayanıklı şirketlerin nasıl yaratılacağına odaklanacak. Çingitaş, katılımcılarımızın Design Thinking metodu ile problemden başlayarak çözüme gidiş adımlarını tecrübe etmelerini sağlayacak.

Sherpa'dan Şüheyda Oğan ""Sesli düşünmenizi istiyorum: Kullanılabilirlik testi nasıl tasarlanır, nasıl uygulanır?" isimli Workshop'u ile kullanılabilirlik testinin tüm detaylarını Webrazzi Dijital 2020 katılımcıları ile paylaşacak ve testin nasıl uygulanacağını detaylı bir şekilde anlatacak.

Etkinliğimizin bir diğer Workshop'unu ise Frizbit'ten Ata Gür gerçekleştirilecek. Gerçekleştireceği Workshop ile reklamsız Full-Funnel Retargeting'in nasıl yapılacağına odaklanacak olan Gür, konu ile ilgili tüm detayları Webrazzi Dijital 2020 katılımcıları için paylaşacak.

Son olarak, Webrazzi Dijital'e katılanlara 375 TL değerindeki bir aylık Webrazzi Insights üyeliğinin de hediye edileceğini hatırlatalım.

Webrazzi Dijital 2020'nin tüm konuşmacılarına buradan göz atabilir, konferansımıza katılım sağlamak için buradan bilet alabilirsiniz.

Ana Sponsor

Destekleyenler

Medya Sponsorları

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.