COVID-19 sonrası toplumsal ve bireysel olarak bizleri neler bekliyor? Guy Winch, Webrazzi Dijital'de anlatacak

Guy Winch, pandemi aşaması bittiğinde sosyal uzaklığın, kaygının, yalnızlığın, boşanma ve parçalanmaların ne kadar artacağını, bu artışın ne gibi etkileri olacağını ve bu dönemde yaşanan kayıpların etkisini katılımcılarla paylaşacak.
COVID-19 sonrası toplumsal ve bireysel olarak bizleri neler bekliyor? Guy Winch, Webrazzi Dijital'de anlatacak

Webrazzi Dijital, bu sene 10 Haziran'da online olarak gerçekleşecek. Normalleşmenin ilk adımlarının atıldığı günümüzde, bizler önlemlerimizi sıkı tutarak etkinliğimizi online olarak gerçekleştirmeye karar verdik. Etkinliğimizi online olarak gerçekleştirmemizin en önemli avantajlarından biri, dünyaca ünlü isimlere daha kolay bir şekilde ulaşabiliyor olmamız diyebiliriz. Üstelik simultane çeviri desteği ile bahsi geçen isimleri anlamak da bir hayli kolaylaşacak.

Tüm dünyanın takip ettiği, TED konuşmalarıyla milyonlarca kişiye ilham veren Guy Winch de Webrazzi Dijital'de dinleme fırsatı yakalayacağımız isimlerden. Mental and Emotional Health Post-COVID-19: Considerations for Marketing and Communications Plans başlıklı konuşmasıyla bizlerle buluşacak olan Guy Winch, Covid sonrası dönemde Pazarlama ve İletişim hakkındaki görüşlerini paylaşacak.

Bugüne kadar yayımlanmış üç kitabı bulunan Guy Winch'in kitapları 30'a yakın dile çevrildi. Psikolog ve yazar kimliğiyle tanıdığımız Winch, böylece globalde ciddi bir tanınırlığa sahip oldu. Guy Winch'in TED konuşmalarının her biri milyonlar tarafından izlendi ve bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Emotional First Aid, How to Fix a Broken Heart ve The Squeaky Wheel adlı kitaplarda kişilere mental açıdan yardımcı olmayı hedefleyen Winch'in New York University'den Klinik Psikoloji doktorası bulunuyor. Psikolog kimliği ile her açıdan insanları daha iyi tanıyan ve gözlemleyebilen Guy Winch, Webrazzi Dijital'de COVID-19'un toplumsal ve bireysel düzeyde zihinsel ve duygusal sağlık üzerindeki etkisini anlatacak.

"Soru-Cevap" bölümü ile online terapi desteği

Guy Winch, pandemi aşaması bittiğinde sosyal uzaklığın, kaygının, yalnızlığın, boşanma ve parçalanmaların ne kadar artacağını, bu artışın ne gibi etkileri olacağını ve bu dönemde yaşanan kayıpların etkisini katılımcılarla paylaşacak. Sunumun ardından bir Soru-Cevap bölümün olacağını da hatırlatalım. Kısacası Winch, online konferansımızda hem bu dönemi tanımamıza yardımcı olacak hem de her birimize minik bir terapi desteği sunacak.

Bu sene online olarak gerçekleştirdiğimiz ve "online networking" imkanı da sunacağımız konferansımızda, Guy Winch'in yanı sıra yerli ve yabancı birçok önemli isim de katılımcı olarak yer alıyor. Webrazzi Dijital'in genel hatlarını ve ilk konuşmacılarını geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Yeni konuşmacılar ve konferans programı içinse takipte kalın!

Webrazzi Dijital'in detaylarına buradan göz atabilir, konferansa katılım sağlamak için buradan bilet alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.