Doğuş Grubu ve SK Holdings, n11.com için halka arzı değerlendiriyor

Doğuş Grubu ve Güney Koreli SK Holdings, Türkiye'nin önemli e-ticaret platformları arasında yer alan n11.com'u halka arz etmeyi değerlendiriyor.
Doğuş Grubu ve SK Holdings, n11.com için halka arzı değerlendiriyor

Türkiye'nin önemli e-ticaret platformları arasında yer alan n11.com'un halka arzı değerlendiriliyor. Bloomberg HT'nin haberine göre, konuya dair bilgi veren ve ismini vermek istemeyen kaynaklar, olası hisse satışı için yatırım bankalarıyla görüşüldüğü söyleniyor.

Konuyla ilgili kendi kaynaklarımıza sorduğumuzda uzun zamandır bir hazırlık içerisinde bulunulduğunu ama henüz netleşen bir noktanın bulunulmadığı da belirtildi. Bununla birlikte n11.com tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmadığını da ekleyelim.

8. yaşına giren n11.com'un büyüyen e-ticaret pazarında hacmini artırması haricinde N11 Pro, n11faturam gibi servislerle ürün çeşitliliğini artırmaya çalıştığını da hatırlatalım. 11.11'in Türkiye'deki ilk uygulayıcılarından diyebileceğimiz N11 son iki yıldır güne özel veri paylaşımını yapmayı ise bırakmıştı. Hatırlarsanız 2019'daki 11.11'de sitesi uzun süre hizmet verememişti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.