Samsung, Galaxy S20 ailesini ve Galaxy Z Flip modelini tanıttı

Düzenlenen etkinlikle birlikte Galaxy S20 ailesi ile birlikte yeni katlanabilir telefonuna da tanıtan Samsung, Galaxy Z Flip modelini görücüye çıkardı.
Samsung, Galaxy S20 ailesini ve Galaxy Z Flip modelini tanıttı

Uzun zamandır Samsung'un tanıtacağı akıllı telefon modelleri ile ilgili sızıntılar karşımıza çıkıyordu. Dün San Francisco'da düzenlenen bir etkinlikle birlikte Samsung'un yeni akıllı telefonları ve yeni kulaklığı tanıtıldı. Düzenlenen etkinlikle birlikte Galaxy S20 ailesi ile birlikte yeni katlanabilir telefonuna da tanıtan Samsung, Galaxy Z Flip modelini görücüye çıkardı.

Tasarım anlamında geçtiğimiz aylarda karşımıza çıkan Motorola Razr modelini andıran bir katlanabilir akıllı telefon olan Samsung Galaxy Z Flip, hem tasarımı hem fiyatı ile dikkatleri çekti. 6,7 inçlik katlanabilir bir ekran ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy Z Flip, rakiplerinin aksine cam ekran kullanıyor.

Galaxy Fold modelinin ardından Samsung'un ürettiği ikinci katlanabilir akıllı telefon modeli olan Samsung Galaxy Z Flip, pazardaki diğer akıllı telefonlardan farklı olarak üst düzey teknik özellikler ve çift kamera ile geliyor. 

Ülkemizde 12 Şubat itibariyle online satışa açılacak olan Samsung Galaxy Z Flip, Parlak Siyah ve Parlak Mor olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip olacak. Samsung Galaxy Z Flip modelinin fiyatı ise ülkemizde 13 bin 499 TL olacak.

Samsung Galaxy Z Flip modelinin haricinde Galaxy S20 ailesini de tanıtan Samsung, Galaxy S20, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra modelleri ile karşımıza çıktı. Ailenin en küçük üyesi olan Samsung Galaxy S20, 6,2 inçlik Quad HD+ Dinamik AMOLED ekran ile geliyor.

Galaxy S20+ modeli ise 6,7 inçlik Quad HD+ Dinamik AMOLED ekran kullanırken, ailenin en büyük üyesi olan Galaxy S20 Ultra ise 6,9 inçlik Quad HD+ Dinamik AMOLED ekran kullanıyor. Galaxy S20 ve Galaxy S20+ modellerinde 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kullanılırken, Galaxy S20 Ultra modelinde ise 12 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kullanıyor.

Her 3 modelin de kamera konusunda oldukça iddialı olduklarını da belirtelim. Özellikle 108 megapiksellik bir kameraya da sahip olan Galaxy S20 Ultra, 100x’e varan zoom özelliği de sunuyor. Son olarak modellerin fiyatlarına gelecek olursak Galaxy S20 modeli 7 bin 799 TL, Galaxy S20+ modeli 9 bin 299 TL ve Galaxy S20 Ultra modeli ise 11 bin 999 TL fiyat etiketinden satışa sunulacak. Son olarak etkinlikte tanıtılan Galaxy Buds+ modelinin ise 899 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.