Elektrikli scooter paylaşım girişimi Martı, Anadolu Yakası için 24 saat hizmet vermeye başladı

İlk etapta Anadolu Yakası'nda sonrasında ise Avrupa Yakası'nda hizmet vermeye başlayan girişim, 24 saat hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.
Elektrikli scooter paylaşım girişimi Martı, Anadolu Yakası için 24 saat hizmet vermeye başladı

Geçtiğimiz yıllarda oldukça popüler bir hala gelen elektrikli scooter paylaşım girişimlerinin ülkemizdeki ilk örneklerinden olan Martı'yı sizlere aktarmıştık. İlk etapta Anadolu Yakası'nda sonrasında ise Avrupa Yakası'nda hizmet vermeye başlayan girişim, 24 saat hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.

Bugüne kadar sabah saatlerinde hizmete başlayan Martı girişimi, gece ise elektrikli scooterlarını toplayarak o gün için hizmet vermeyi sonlandırıyordu. Bugünden itibaren 7 gün 24 saat boyunca kesintisiz hizmet vermeye başlayacak olan girişim, şu an için sadece Anadolu Yakası'nda 24 saat hizmet vermeye başlayacak. Martı'nın ilerleyen dönemlerde Avrupa Yakası'nda da 24 saat hizmet vermeye başlaması bekleniyor. 

Martı'nın yatırımcıları arasında Umur Gençoğlu, Emir Dereli, Turgut Konukoğlu, Hasan Aslanoba ve Nevzat Aydın gibi önemli isimlerin yer aldığını sizlere daha önce aktarmıştık. Geçtiğimiz Temmuz ayında Martı'nın yatırım almış olabileceği ile ilgili bir duyumu da sizlere aktarmıştık. Aldığımız bilgilere göre Martı, 212 ve Wamda Capital'dan yatırım aldı. Martı ile ilgili gelişmeleri sizler aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.