Elektrikli scooter girişimi Martı, 212 ve Wamda Capital'dan yatırım aldı [Duyum]

Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulan Martı, aldığımız duyuma göre yeni bir yatırım aldı.
Elektrikli scooter girişimi Martı, 212 ve Wamda Capital'dan yatırım aldı [Duyum]

Geçtiğimiz Mart ayında İstanbul için elektrikli scooter paylaşım girişimi olarak karşımıza çıkan Martı'dan sizlere bahsetmiştik. Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulan Martı, aldığımız duyuma göre yeni bir yatırım aldı.

Aldığımız duyuma göre Martı, 212 ve Wamda Capital'dan yatırım aldı. Şu an için Martı, 212 ve Wamda Capital tarafından herhangi bir açıklama yapılmadığını da belirtelim. Yapılan yatırımın finansal detayları ile ilgili ise herhangi bir bilgi bulunmuyor. 

Haziran ayında elektrikli scooter girişimi Martı'nın yatırımcıları ile ilgili özel bir haberi sizlerle paylaşmış ve şirketin ilk yatırımcılarının Umur Gençoğlu, Emir Dereli, Turgut Konukoğlu ve Hasan Aslanoba olduğunu aktarmıştık. Söz konusu haberde kulağımıza gelen başka isimler de olduğunu fakat henüz imzalar atılmadığı için kesinlik kazanmadığını da belirtmiştik.

Bugün aldığımız duyuma göre 212 ve Wamda Capital Martı'nın yatırımcıları arasında katıldı. Son olarak e-scooter girişimi Lime ve Flash'ın (Circ) ülkemizde hizmet vermeye hazırlandıklarını da hatırlatalım. Alınan yatırım rakiplerine karşı Mart'ının elini güçlendirecektir. Söz konusu yatırım ile ilgili detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.