GetirYemek ve Getir'in 4. yılının tüm detayları Webrazzi E-Ticaret 2019 sahnesinde konuşulacak

GetirYemek ve Getir'in 4. yılının tüm detayları Webrazzi E-Ticaret 2019 sahnesinde konuşulacak

Anında teslimat servisi olan Getir'in yemek siparişi servisi olan GetirYemek'in kullanıma sunulduğunu ve Girişim Sermayesi Yatırım Fonu'nun kurulduğunu sizlere daha önce aktarmıştık20 Şubat Çarşamba günü, Raffles İstanbul’da düzenleyeceğimiz Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımızda, ülkemizin önde gelen anında teslimat servislerinden olan Getir'in kurucusu Nazım Salur da yer alacak.

Nazım Salur - Getir

Getir'in yemek siparişi servisi olan GetirYemek, Girişim Sermayesi Yatırım Fonu ve Getir'in 4. yılı ile ilgili tüm detayları Webrazzi E-Ticaret 2019 sahnesinde paylaşacak olan Nazım Salur, Webrazzi CEO'su Arda Kutsal ile bir söyleşi gerçekleştirecek. 2015 yılında faaliyete başlayan anında teslimat servisi olan Getir, kısa süre önce Yemeksepeti'ne rakip olarak geçtiğimiz günlerde yemek siparişi servisini hayata geçirdi.

Şu an için kısıtlı bölge için kullanımda olan GetirYemek servisinin tüm detayları ve servisin gelecek planları Webrazzi E-Ticaret 2019 sahnesinde konuşulacak. Son olarak Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımızın ikinci tur konuşmacılarının belli olduğunu da hatırlatalım.

Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza e-ticaret sektöründe yer alan veya yer almak isteyen herkesi bekliyoruz. Konferansımıza gelip istediğiniz sunumu izleyebilir, sektörün önemli isimleriyle kahve molalarında tanışabilir ve networkünüzü genişletebilirsiniz. Webrazzi E-Ticaret 2019 konferansımıza katılmak için bilet almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer yandan hemen aşağıda ‘Webrazzi konferanslarına katılmanın en kolay ve en uygun yolu‘ olarak tarif edebileceğimiz Webrazzi Pass hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ayrıca 2019 konferans takvimimize de göz atabilirsiniz. Herhangi bir soru ya da görüşünüzü bizimle paylaşmak için ise [email protected] e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret 2019 Sponsorları

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

  

Medya Sponsorları

  

Destekleyenler

 

Webrazzi Konferans Takvimi 2019

20 Şubat, Webrazzi E-Ticaret 2019, Raffles Istanbul 17 Nisan, Webrazzi Dijital 2019, Raffles Istanbul 16 Ekim, Webrazzi Summit 2019 11 Kasım, Webrazzi Developer 2019, Raffles Istanbul 11 Aralık, Webrazzi Fintech 2019, Raffles Istanbul

Webrazzi Pass, Webrazzi’nin 2019’daki tüm konferanslarına giriş hakkı sağlıyor!

Yıl içindeki tüm konferanslarımıza katılım hakkı sağlayan Webrazzi Pass, aynı zamanda büyük bir fiyat avantajı da sunuyor. Dilerseniz havale dilerseniz de online olarak kredi kartınızla ödeme yapabileceğiniz Webrazzi Pass’e 1 ya da 2 kişilik alımlar için 3 bin 250 TL, 3 ve üzeri adetler için ise birim fiyatı 2 bin 950 TL’den sahip olabilirsiniz.

20 Şubat Çarşamba günü görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.