Birden fazla formatta ve hızlıca tablo oluşturmanızı sağlayan servis: Charts Factory

Birden fazla formatta ve hızlıca tablo oluşturmanızı sağlayan servis: Charts Factory

Charts Factory her hangi bir veri tabanı bağlantısına ihtiyaç duymadan birden fazla formatta tablo oluşturmanızı sağlıyor. Verileri kolayca ekleyebildiğiniz Charts Factory'de hızlıca tablo türlerini değiştirebiliyor ve istediğiniz renkleri seçebiliyorsunuz. Charts Factory'de oluşturduğunuz tabloları görsel olarak indirebileceğiniz gibi link üzerinden paylaşabileceğinizi de ekleyelim.

Charts Factory'de tablo oluşturmak için sitenin sağ üst köşesinde yer alan Tablo Oluştur düğmesine basmanız yeterli. Ardından size sunulan düğmeler üzerinden tablonun türünü, renklerini, metinlerini  ve verilerini kolayca değiştirebiliyorsunuz.

Tablolar için 14 farklı renk seçeneği sunulan Charts Factory'de 8 farklı tablo türü bulunuyor. Böylece projelerinize uygun tablolar arasında kolayca seçim yapabiliyorsunuz.

Tablonuzu oluşturduktan sonra bilgisayarınıza görsel olarak indirebilir ve başka platformlarda oluşturduğunuz sunumlara ekleyebilirsiniz. Aynı şekilde bu tabloyu dijital olarak paylaşmayı tercih ederseniz, link olarak başkalarına göndermeniz de mümkün.

Girişimin sitesinde Charts Factory üzerinden oluşturulan tabloların sunumlarda, eğitim dokümanlarında ve ödevlerde kullanılabileceği belirtiliyor. Hala geliştirilmekte olan platforma verileri teker teker girmek zorunda olunması, Charts Factory'nin önündeki engellerden biri olabilir. Öte yandan girişimin kurucusu Ecehan Ece, yeni özellikler eklemeye devam ettiklerini ifade ediyor. Dolayısıyla yakın zamanda buna benzer bir özelliği de platformda görmemiz mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.