Daha iyi bir Snapchat deneyimi için 3 uygulama

Daha iyi bir Snapchat deneyimi için 3 uygulama

Snapchat popülerliğini bir süre önce yitirmeye başladı. Yine de basına sızan kullanım rakamları Snapchat'i kullanmaktan hiç vazgeçmeyen, sadık bir kullanıcı kitlesi olduğunu gösteriyor. Eğer siz de Snapchat'ten hiç vazgeçemediyseniz ya da telefonunuzdan kaldırmadan önce son bir şans vermek isterseniz bu 3 uygulamayı denemenizi tavsiye edebiliriz.

GhostCodes

Aslına bakarsanız Snapchat'in kullanıcı tarafındaki en büyük problemi kimi takip edeceğinize karar verememek. GhostCodes hem size takip edebileceğiniz hesapları öneriyor hem de kullanıcıların platforma kendi snapkodlarını ekleyerek takipçi kazanmasını sağlıyor.

GhostCodes aynı zamanda Snapchat'teki kanaat önderlerini ya da takip edilecek kişileri de kategorize etmiş durumda. Viral starlardan, ünlülere,seyahat bloggerlarından komedyenlere kadar birbirinden farklı alanlarda popüler kişinin snapkodunu bu platfromda bulabilirsiniz.

Aynı zamanda sitede yer alan arama motoruna takip etmek istediğini arkadaşınızın ismini yazarak da snapkoduna ulaşabilirsiniz.

Peppper Filters

Snapchat'in ilk olarak geçtiğimiz yılın Haziran ayında ABD'de kullanıma açılan Geofilters özelliği markalar ve kullanıcılar tarafından ilgi görüyor. Davetler, partiler, mezuniyetler ve düğünler gibi özel günlerde kullanabileceğiniz Geofilters sayesinde oluşturduğunuz çerçeveler ile yarışmalar düzenlemeniz de mümkün.

Peppper Filters ise Snapchat geofilters için bir pazar yeri olarak tanımlanabilir. Pepper Filters'ın size sunduğu templateler, grafikler ve metinlerle ile eşsiz bir Geofilter oluşturabilirsiniz. Üstelik arama motoruna yazacağınız kelimelerle sizin için uygun olan grafikleri 100 binden fazla seçenek arasından belirleyip kullanabilirsiniz.

Peppper Filters, aynı zamanda grafik, metin ve templateleri doğrum günü, etkinlik ve düğün gibi kategorilere ayırarak da kullanıcının ilgisine sunuyor. Pepper Filters üzerinde hazırladığınız Geofilter'ı masaüstünde sunulan telefon ekranı boyutlarında da görebiliyorsunuz.

Hazırladığınız tasarımı sadece png formatında bir görsel olarak indirebileceğiniz gibi site üzerinde zaman ve yer seçerek doğrudan Geofilter başvurusunda bulunabiliyorsunuz.

Captiona 

Sadece iOS cihaz sahiplerinin kullanabileceği Captiona, sosyal medya metinlerinde size yardımcı olmayı amaçlıyor.  Göndereceğiniz Snap'in içeriğiyle ilgili bir anahtar kelimeyi uygulamanın arama motoruna girdikten sonra Captiona sizin karşınıza bir öneri listesi çıkarıyor. Yine de özgün olmak adına bu metinleri kopyalamak yerine, bu fikirlerden yola çıkarak kendi metinlerinizi oluşturmanız daha iyi olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.