Apsiyon, rakibi Siyonet'i satın aldı ve yeni özelliklerini tanıttı

Apsiyon, rakibi Siyonet'i satın aldı ve yeni özelliklerini tanıttı

Site, rezidans ve iş merkezi gibi toplu yaşam alanlar için yönetim platformu sunan Apsiyon, küçük rakibi Siyonet'i satın aldığını açıkladı ve aidat tahsilatına dönük yeni özelliklerini tanıttı.

Kısaca bahsedecek olursam Siyonet, Apsiyon gibi site yönetimi yazılımı ve yönetim hizmetleri bir arada sunan bir girişim. Bu satın almayla Siyonet tarafından yönetilen 16 farklı müşteri ve toplamda 60 site (4,919 bağımsız bölüm)  artık Apsiyon üzerinden hizmet alacak. Siyonet'in yönetim danışmanlığı tarafıysa devam edecek. Siyonet A.Ş., yönettiği tüm projelerde bundan sonra Apsiyon kullanacak. Aynı zamanda Siyonet kurucuları Ceyhun Baş ve Ozan Özen, Apsiyon Akademi bünyesinde eğitmen olarak görev alarak ecrübelerini sektöre yeni giriş yapacak profesyonel yönetim şirketi kurucularıyla paylaşacak.

Apsiyon kullanan konut sayısı 250 bine ulaştı

Kendini toplu yaşam alanların yönetimine dönük bir dijital asistanı olarak tanımlayan Apsiyon'un Kurucu Ortağı ve CEO'su Kudret Türk, Aralık 2016'da 200 bin konutun yönetimini üstlendiklerini açıklamıştı. Aldığımız güncel rakamlarsa Apsiyon'un bugün itibariyle 2200 sitede 250.000 konuta ve 500.000 kişiye hizmet sunduğunu gösteriyor.

Yeni tahsilat özellikleri

Müşteri ilişkileri yönetiminden (CRM) finansa, muhasebeden iletişime kadar geniş özellikler sunan Apsiyon, kredi kartıyla aidat tahsilatına Temmuz 2013’te başlamıştı. Tanıtılan yeni özellikler göre artık Apsiyon kullanıcıları “Kart Saklama” ve “Otomatik Ödeme” özelliklerinden faydalanabilecek. Böylece son ödeme tarihi gelen aidat makbuzları karttan otomatik olarak çekilebilecek. Çevrimiçi aidat tahsilatı hizmetlerini tek çatı altında toplayan Apsiyon, kullanıcılarına ödemelerinde taksit yapma seçeneği de sunuyor.

Bir SaaS girişimi olan Apsiyon'un ülkemizde belli bir dikeyi dijitalleştirme konusunda başarılı adımlar attığını ve atmakta olduğunu rahatlıkla söylebiliriz. Siyonet satın alması da bunun bir başka göstergesi olarak kayıtlara geçmiş oldu.

Kaçıranlar için Apsiyon'un Eylül 2016 tarihinde 2,5 milyon dolar Seri A yatırımı aldığını da eklemeden geçmeyelim. Apsiyon'un ofisini ziyaret etmek için Girişim Ofisleri programımıza göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.