Workup girişimcilik programının birinci dönem girişimleri açıklandı

Workup girişimcilik programının birinci dönem girişimleri açıklandı

Türkiye İş Bankası'nın ana destekçisi olduğu ve Kolektif House tarafından yürütülen yeni girişim programı Workup, birinci dönem girişimlerini açıkladı.

Bugün düzenlenen lansman toplantısında açıklanan girişimlerle birlikte Workup, faaliyetlerine resmen başladı.

Lansman etkinliğinde konuşan İş Bankası'nın Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, Workup'ın ana destekçisi olmaktan çok mutlu olduklarına, yeni dünyada her şeyi büyük şirketlerin yapamayacağına ve girişimcilik ekosisteminin desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Workup'ın lansmanı için düzenlenen basın toplantısından

1+5 ay sürecek olan programda, ilk ay sonunda girişimciler ya da Workup ekibi programdan çıkma/çıkarma hakkını elinde tutuyor. Workup'ta girişimcilere Kolektif House'da ofis desteği, mentörlük ve networking imkanları sağlanıyor.

Workup - Birinci dönem girişimleri

  • e-kira: Sizlere daha önce tanıttığımız e-kira, kiracı ile ev sahipleri arasında bir fintech platformu olarak dikkat çekiyor.
  • Mangr: Henüz kapalı beta aşamasında olan girişim, 2 ya da daha fazla kişinin aynı anda paylaşımlı ödeme yapabilmesini sağlıyor.
  • Boostfy: Yine sizlere daha önce tanıttığımız girişim, Instagram için SaaS temelli bir büyüme aracı sunuyor.
  • Banamama: Daha önce incelediğimiz girişim, evcil hayvanlar için düzenli mama, sağlık ve bakım ürünleri satan bir sosyal platform olarak tarif edilebilir.
  • MobilyaTakip: Mobilya üretim ve satış firmaları için internet tabanlı iş yönetimi platformu.
  • Octovan: Nakliye ihtiyacı olan kullanıcılar ile taşıma belgeli ticari araç sahiplerini bir araya getiren platform.
  • Leadtime: Yine sizlere daha önce tanıttığımız girişimlerden olan Leadtime, en temel anlatımla geleceğe video göndermenize yarıyor.
  • Overdose Caffeine VR: Mimarlık ofislerinin mevcutta kullandıkları 2 boyutlu çizimleri Sanal Gerçeklik ortamına taşıyan platform.
  • Rone: Hala geliştirme aşamasında olan Rone, haber ve içerik üreten siteler için ziyaretçi analizi sağlayan bir platform olarak tarif edilebilir.
  • Stubridge: Şimdiden 5 üniversitede yoğun olarak kullanılan platform, öğrenciler arasında sosyal bir not paylaşım platformu olarak dikkat çekiyor.

Sayıları 400'ü geçen başvurular arasından 10 tanesini programa dahil eden Workup ekibi, toplantıda başvuru formunun yeniden aktif hale geleceğini ve 2-3 girişimin daha, ilerleyen günlerde programa dahil edilebileceğini de söyledi.

Son olarak İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu ve Kolektif House tarafından yürütülen Workup bünyesinde girişimcilerden hisse talep edilmediğini belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.