Banamama: Evcil hayvanlar için online mama ve bakım ürünleri abonelik servisi

Banamama: Evcil hayvanlar için online mama ve bakım ürünleri abonelik servisi

Tekrar eden alışverişler için online abonelik modeliyle çalışan yeni bir servis Banamama, evcil hayvanların ihtiyaçlarına odaklanıyor. Evcil hayvan(ları) besleyen hayvan severlerin adreslerine her ay düzenli olarak mama ve bakım ürünleri servisi yapan girişim, tüm Türkiye'yi kapsıyor.

Geçtiğimiz Ağustos sonunda faaliyete başlayan Banamama, Emre Özdemir, Ege Ilgaz Şencan ve Dilan Tulan'ın ortak girişimi. Kurucularının evcil hayvanlar için bir düzenli yaşam platformu olarak tanımladıkları Banamama, yalnızca kendi evinde evcil hayvan besleyen kullanıcılar dışında sokakta, bakım merkezlerinde ya da bir sitede ortak beslenen hayvanların mama ve diğer ihtiyaçlarının düzenli bir şekilde karşılanmasını sağlayarak, herkesin hayatını kolaylaştırıyor. İki ayı geride bırakan Banamama, bugün 4 binden fazla kedi ve köpek ürününe ev sahipliği yapıyor. Bugün 350 kullanıcıyı geçtiğini söyleyen Banamama'nın tüm kullanıcılarının yüzde 65'i ise servisine online abone olmuş durumda. İlk günden tüm Türkiye geneline hizmet verecek şekilde geliştirilen Banamama'nın kullanıcıları İstanbul, İzmir ve Ankara'dan geliyor, bugün.

banamama2

Banamama, aylık abonelik başta olmak üzere servis ve sorumluluk esaslı bir platform olarak rakiplerinden ayrışmak istiyor. Kullanıcılarla kaliteli etkileşim yaratacak, evcil hayvanların yaşam kalitesini yükseltecek etkili projelerle birlikte anılan bir marka olmayı amaçlıyor. Yani platformun ilerleyen dönemlerde hayvan severler için bazı sosyal açılımlar yapması da olası. Yurt dışını da hedefleyen girişimin bu yeniliklerden önce kullanıcı deneyimini iyileştirmesi, mobil öncelikli hale gelmesi faydalı olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.