Snapchat'in çatı şirketi Snap, drone üzerinde çalışıyor

Snapchat'in çatı şirketi Snap, drone üzerinde çalışıyor

Geçtiğimiz yıl Spectacles'la karşımıza çıkarak tüm teknoloji dünyasını şaşırtmayı başaran Snap, söylentlere göre bir drone üzerinde çalışıyor. Henüz drone hakkında detaylı bilgi bulunmasa da, Spectacles gözlüğü gibi Snapchat uygulamasıyla entegre bir şekilde çalışacağını tahmin etmek zor olmaz.

Instagram'dan tutun da WhatsApp'a kadar pek çok platform tarafından taklit edilen ve son yılların en özgün sosyal medya platformlarından biri olan Snapchat'in çatı şirketi olan Snap, kendini bir sosyal medya şirketi olarak tanımlamıyor. Snap CEO'su Evan Spiegel, geçtiğimiz ay kamera teknolojilerinin güçlü birer iletişim aracı olması konusunda yaptığı konuşma esnasında Snap'in bir kamera şirketi olduğunu belirtti. Hatırlayacağınız üzere Snap'in kamera şirketi olarak sunduğu ve bizim de daha önce inceleme fırsatı bulduğumuz ilk ürün kamerayla donatılmış bir güneş gözlüğü olan Spectacles'dı.

Son olarak Snap'ın yaklaşık 22 milyar dolar değerlemeyle bu hafta içerisinde halka açılmaya hazırlandığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.