Snapchat Spectacles bizlere neler sunuyor? [Ürün inceleme]

Geçtiğimiz Eylül ayında ortaya çıkan Snapchat'in ilginç güneş gözlüğü Spectacles, sunduğu sıra dışı özellikler ve şık tasarım ile dikkatleri çekiyor. Yaklaşık 130 dolarlık fiyat etiketi ile karşımıza çıkan Spectacles'a sahip olmak, o kadar da kolay değil. Bir görünüp bir kaybolan Snapbot adı verilen otomatlar sayesinde satılan Spectacles, oldukça eğlenceli bir Snapchat deneyimi vadediyor.

snapchat-guy-girl-glasses-jpg

Siyah, mercan kırmızısı ve deniz mavisi olmak üzere 3 renk seçeneği ile gelen Spectacles, üzerinde 115 derecelik geniş açılı bir lens bulunduruyor. Cihazın sağ tarafında kamera, sol tarafında ise hem kayıt işlemlerini hem de batarya durumunu takip edebileceğiniz bildirim ışıkları bulunuyor. Gözlüğün sol iç kısmına ise pilin azalması durumunda kırmızı, video kaydına başlandığı zaman ise beyaz ışık veren bir LED yerleştirilmiş.

İlginç tasarımı sayesinde oldukça dikkat çekmenizi sağlayacak olan Spectacles, 10 saniyelik videolar çekebiliyor. Fotoğraf çekme yeteneğine sahip olmayan cihaz, videonuzu kaydettikten sonra otomatik olarak bağlı olduğu akıllı telefona aktarıyor. Hem iOS hem de Android ile çalışabilen Spectacles, Bluetooth veya Wi-Fi ile bağlantı kurabiliyor.

Geniş açılı lensi sayesinde dairesel videolar çekmeyi başaran Spectacles, pek de alışık olmadığımız bir video deneyimi sunuyor. Spectacles ile çekilen videoları hem yatay hem de dikey olarak izlemek mümkün. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri inceleme videomuzla baş başa bırakalım.

Firmanın kendisi gibi oldukça renkli bir ürün olan Spectacles, sıkı Snapchat kullanıcıları için oldukça eğlenceli bir alternatif.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.