SPONSORLU

Müşteri Deneyimi konusunda en zengin Türkçe Kaynak Merkezi yayında!

Müşteri Deneyimi konusunda en zengin Türkçe Kaynak Merkezi yayında!

Günümüzde kuralları müşteriler koyuyor. Artık şirketler müşterilerini kaybetmemek ve onlarla daha uzun soluklu bir ilişkide bulunmak için onların tercih ettiği iletişim kanallarından, onların istediği gibi hizmet vermek durumda. Artık fiyat, alınan hizmetin yeterliğinin yanında arka planda kalıyor. Yani artık gücün yeni birimi ‘Müşteri Deneyimi’.

Müşteri Deneyimi zengin ve dinamik bir konu. Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pek çok şirket bu konuda yatırım planlarını şekillendiriyor. Bunu yaparken de konuyu daha iyi anlayıp sindirmek, mevcut deneyimlerden yararlanıp doğru hamleleri kolayca yapabilmek için araştırma yapıyor. İşte bizler de müşteri deneyimi alanında küresel lider Genesys olarak müşteri deneyimi odağında pek çok kaynağın Türkçe olarak yer aldığı Müşteri Deneyimi Kaynak Merkezi’ni sizlere duyurmaktan dolayı mutluyuz.

Kaynak merkezimizi ziyaret ederek, müşteri deneyimi, omnichannel etkileşim merkezi ve yeni nesil müşteri iletişimi konusunda onlarca Türkçe kaynağa erişebilirsiniz. Bu merkezde Genesys’in hem genel ve hem de sektöre özel kaynaklarını bulabileceğiniz gibi, Gartner ve Forrester gibi bağımsız araştırma kuruluşların konu özelinde yayınladığı raporlara da erişebilirsiniz.

Hem Şirketler Hem de Müşteriler için Vakit Nakit

Konu müşteri deneyimi olduğunda şirketlerin müşterileriyle etkileşimlerini yönettiği iletişim merkezleri en önemli unsurların başında geliyor. En sık rastlanan iletişim merkezi şikâyetlerinin farkındayız. İster beklemede çok uzun süre kalmak olsun, ister IVR sistemi tarafından yanlış yönlendirilmek olsun veya bir sorunu halledebilmek için defalarca denemek olsun, bütün bu problemlerin ortak bir noktası var. Müşteriler zamanını boşa harcıyorlar.

in-articleMüşterileriniz için zaman hiç olmadığı kadar değerli. Uzun IVR menüleri içinde kaybolmak, tekrar tekrar müşteri numarası, telefon numarası gibi tanımlayıcı bilgileri tuşlamak ve aynı güvenlik sorunlarından tekrar geçmek müşterileriniz için çok can sıkıcı oluyor. Mükemmel bir müşteri deneyimi sunabilmek için IVR'ınız Müşterilerinizi Kaçırıyor mu? testini yaparak hizmet kalitenizi değerlendirebilir, müşterileriniz ile kurduğunuz ilişkiden gerçekten mutlu olup olmadıklarını öğrenebilir ve bu konuda neler yapabileceğiniz ile ilgili tavsiyeler alabilirsiniz. Çünkü mutlu müşteriler bir yandan markanıza sadık kalırken diğer yandan yaptıkları tavsiyelerle markanızın büyümesinde önemli rol oynuyorlar.

Müşteri Deneyiminde Hız Kazanmak için Kaynak Merkezimizi Ziyaret Edin

İşte Türkçe Kaynak Merkezi’ni yayına almamızın da en önemli sebeplerinin başında pazarda da sıklıkla gördüğümüz rehberlik ve deneyim paylaşımı ihtiyacı geliyor. En iyi müşteri deneyimi sunmak için ihtiyacınız olacak pek çok kaynağı toplu halde bulabileceğiniz kaynak merkezinde, bankacılık, perakende, seyahat, e-ticaret sektörlerine özel içeriklere de erişebilirsiniz.

Kaynak merkezinde şu ana kadar paylaştığımız konular arasında s bir müşteri deneyiminin önündeki engellerin nasıl kaldırılabileceği gibi başlıkların yanında omnichannel gibi günümüzün müşteri deneyimi kapsamındaki en popüler kategorisiyle ilgili de zengin kaynaklar yer alıyor.

Müşteri Deneyimi odağında yeni içeriklerimizle yakında görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.