Webrazzi Dijital'15 Konferansı programı belli oldu

18 Mart Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital'15'in konuşmacılarının önemli bir bölümünü geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık.
Webrazzi Dijital'15 Konferansı programı belli oldu

webrazzi-dijital-15-poster18 Mart Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz Webrazzi Dijital'15'in konuşmacılarının önemli bir bölümünü geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise tüm konuşmacılarımız ve etkinlik programını sizlerle paylaşıyoruz.

Bu hafta üç yabancı konuşmacımızın dahil olduğu Webrazzi Dijital'15 programına, IAB Yönetim Kurulu Üyeleri de dijital sektörün yeni standartlarını ve sektörde son durumu değerlendirecekleri bir oturumla katıldılar.

Tam programını aşağıda görebileceğimiz Webrazzi Dijital’15 Konferansı’na 15 Mart’a kadar erken kayıt indiriminden de yararlanarak kayıt olabilirsiniz.

Webrazzi Dijital'15 Programı

webrazzi-dijital15-programi-son2

Webrazzi Dijital'15 Konuşmacıları

Webrazzi Dijital’15 Konferansı'nın elmas sponsoru TEB, platin sponsoru CrenvoİK, altın sponsorları Ligatus ve Sendloop'a destekleri için tekrar teşekkür ediyoruz.Webrazzi Dijital’15 Konferansı’na sponsor olmak için geç kalmış sayılmazsınız. Eğer sponsor olmak istiyorsanız etkinlik (at) webrazzi.com adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi Dijital’15 Sponsorları

Elmas Sponsor

teb-logo-175

Platin Sponsor

crenvoik-sponsorluk-logo

Altın Sponsorlar

ligatus-sponsorluk sendloop-logo-175

Destekleyen

ligatus-sponsorluk

Bu arada geçen sene düzenlediğimiz Webrazzi Dijital'14'ün video görüntülerini Webrazzi'de izleyebilmeniz mümkün.Konferansımız için biletinizi hemen şimdi online olarak satın almak isterseniz indirimli erken kayıt dönemi sona ermeden aşağıdaki formu kullanarak ya da bu linkten işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.