Brandwatch, SimilarWeb ve Mobil 2020 videosunun yaratıcısı Monty Metzger de Webrazzi Dijital'15'te olacak

18 Mart Çarşamba günü düzenleyeceğimiz ve dijital ekosistemin nabzını tutacak Webrazzi Dijital'15 Konferansı'na sayılı günler kaldı.
Brandwatch, SimilarWeb ve Mobil 2020 videosunun yaratıcısı Monty Metzger de Webrazzi Dijital'15'te olacak

digital15_logo18 Mart Çarşamba günü düzenleyeceğimiz ve dijital ekosistemin nabzını tutacak Webrazzi Dijital'15 Konferansı'na sayılı günler kaldı.Konferansın konu ve konuşmacıları yavaş yavaş belli oluyorken bu yazıda da sizlerle yurtdışından gelecek olan 3 konuşmacımızı paylaşacağız.İngiltere merkezli sosyal medya takip ve analiz aracı olan Brandwatch'tan Azeem Azhar, web ve mobil platformlar için yeni nesil bir analiz servisi olan SimilarWeb'den Etai Rosen ve mobil dünyanın 2020 vizyonuna ışık tutan videosuyla dünya çapında ses getiren Ahead of Time CEO'su Monty Metzger Webrazzi Dijital'15'te bizlerle olacak.Monty Metzger'in Mobil 2020 videosunu kesin izlediğinizi varsayarak, bu sefer dijitaldeki trendler üzerine bir sunum yapacağını paylaşmış olalım. Eğer izlemediyseniz 2009 tarihli söz konusu videoyu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.Dijital pazarlama trendleri, doğal reklamlar, günümüzde sosyal medya, pazarlamanın dijital hali, web analitiği ve içerik pazarlaması gibi çok sayıda konu başlığının işleneceği Webrazzi Dijital'15'in tüm konuşmacı ve programını kısa bir süre içinde sizlerle paylaşmış olacağız.

Yoksa siz hala Dijital'15'teki yerinizi ayırtmadınız mı?

Webrazzi Dijital'15 Konferansı'na 15 Mart'a kadar erken kayıt indiriminden de yararlanarak kayıt olabilirsiniz.Diğer yandan 2015 yılında düzenlenecek olan tüm Webrazzi konferanslarına tek seferde giriş hakkı sağlayan Webrazzi VIP Pass'i de incelemenizi tavsiye ediyoruz. Örnek olarak Webrazzi VIP Pass satın alarak sahip olacağınız fiyat avantajına şu tablodan göz atabilirsiniz.

VIP Pass sahiplerine özel akşam yemeği oturumu

Ayrıca ek bir bilgi olarak, Webrazzi Dijital'15 Konferansı'ndan bir gün önce sadece Webrazzi VIP Pass sahipleri için özel bir akşam yemeği eşliğinde Monty Metzger'i ağırlayacağımızı ve Arda Kutsal ile özel bir oturumun o akşam gerçekleştirileceğini belirtelim. Bu konudaki detaylar kısa süre içinde VIP Pass sahipleriyle paylaşılacak. Eğer yıl içinde birçok organizasyon kapsamında gerçekleştirilecek bu tür VIP etkinliklere katılmayı da arzu ediyorsanız, VIP Pass satın almanızı öneriyoruz.

Webrazzi Dijital'15 Konuşmacıları

Azeem Azhar - Brandwatch

Azeem Azhar - Brandwatch

Burak Yılmaz - Genart

Burak Yılmaz - Genart

Cem Batu - Plasenta

Cem Batu - Plasenta

Cem Batu - Plasenta

Etai Rosen - SimilarWeb

Metin Kahraman - Monitera

Metin Kahraman - Monitera

Metin Kahraman - Monitera

Monty Metzger - A Head Of Time

Murat Kalafat - Ligatus Türkiye

Murat Kalafat - Ligatus Türkiye

Özgür Alaz - Promoqube

Özgür Alaz - Promoqube

 

Webrazzi Dijital’15 Konferansı'nın elmas sponsoru TEB, platin sponsoru CrenvoİK, altın sponsorları Ligatus ve Sendloop'a destekleri için tekrar teşekkür ediyoruz.Webrazzi Dijital’15 Konferansı’na sponsor olmak için geç kalmış sayılmazsınız. Eğer sponsor olmak istiyorsanız etkinlik (at) webrazzi.com adresinden ya da 0 (216) 3385603 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi Dijital’15 Sponsorları

Elmas Sponsorteb-logo-175

 

Platin Sponsorcrenvoik-sponsorluk-logo

 

Altın Sponsorlarligatus-sponsorluk sendloop-logo-175

 

Destekleyen

ligatus-sponsorluk

 

Bu arada geçen sene düzenlediğimiz Webrazzi Dijital'14'ün video görüntülerini Webrazzi'de izleyebilmeniz mümkün.Konferansımız için biletinizi hemen şimdi online olarak satın almak isterseniz indirimli erken kayıt dönemi sona ermeden aşağıdaki formu kullanarak ya da bu linkten işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.