Ekosistemle ilgili özel raporlarımızı incelediniz mi?

Ekosistemle ilgili özel raporlarımızı incelediniz mi?

Nisan 2013'te sizlere hizmet vermeye başlayan Webrazzi PRO ve Webrazzi Veritabanı ile tam bir platform olma hedefimizle birlikte küresel ve yerel haberler, gelişmeler ve araştırma dosyalarının yanında özel raporlar hazırlayarak sizlere sunmaya başlamıştık.

Webrazzi PRO içerisinde yer alan veriler ve bunlara ek olarak Webrazzi konferanslarındaki konuşmacıların özel olarak hazırladıkları sunumlardan alınan grafik ve verilerden derleyerek hazırladığımız 3 ayrı raporu sizlere sunmuştuk.

Kaçırmış olanlar için bu üç raporu tekrar sizlere sunuyoruz.

Webrazzi Türkiye İnternet Ekosistemi Raporu

turkiye-internet-ekosistemi-raporuWebrazzi PRO ile birlikte ilk raporumuz olan ve Kasım 2013'te ”Explore Turkish Internet Ecosystem” ismiyle TechCrunch Disrupt Berlin etkinliğine katılan yerli ve yabancı katılımcılara İngilizce olarak sunduğumuz Türkiye internet ekosistemini özetleyen raporumuzu, içeriğini geliştirerek Türkçe olarak "Webrazzi Türkiye İnternet Ekosistemi Raporu" başlığıyla sizlere sunmuştuk.

Türkiye İnternet Kullanımı & İstatistikler, E-Ticaret ve Ekonomi, Arama, Mobil, Sosyal Medya, Yatırım, Reklam gibi alt başlıklar altında 43 adet grafiğin yer aldığı raporda başlıkları altında Türkiye’ye özel çeşitli bilgiler içeren grafiklere buradan ulaşabilirsiniz.

Webrazzi Ödeme Sistemleri Raporu

ödeme-sistemleri-raporuİkinci raporumuz olan ve Webrazzi Ödeme Sistemleri '13 konferansı öncesi sizlere sunduğumuz "Webrazzi Ödeme Sistemleri Raporu" ise 21 adet grafikten oluşuyor.

Ödeme sistemleri pazarının küresel olarak mevcut durumu, işlem adetleri ve kredi kartı / banka kartı karşılaştırmaları gibi birçok alt başlıkta hazırladığımız verilere ulaşabileceğiniz gibi mobil ödemenin gelecek tahminleriyle ilgili verilerde raporda yer verdiğimiz grafiklerden bazıları. Webrazzi Ödeme Sistemleri raporuna buradan ulaşabilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret Raporu

webrazzi-e-ticaret-raporuWebrazzi E-Ticaret ’14 konferasının ardından konuşmacıların özel olarak hazırladığı sunumlardan aldığımız bununla birlikte Webrazzi PRO'daki E-Ticaret kategorisi altında yer alan bazı verileri kullanarak hazırladığımız Webrazzi E-Ticaret Raporunu son olarak sizlere sunmuştuk.

Türkiye E-Ticaret ekosistemi özelinde hazırladığımız ve 15 adet grafikten oluşan Webrazzi E-Ticaret raporunda; Türkiye’de e-ticaret’in perakende içindeki payı, 2013 yılında ülkemizdeki e-ticaret trendler, internet üzerinden yapılan alışverişlerin illere gore kargo dağılımları, internetten yapılan kartlı ödemelerin sektörel bazda ciro dağılımı gibi Türkiye özelinde çok çeşitli verilere ulaşabilirsiniz.

Türkiye özelinde birçok özel veriyi derleyerek sunduğumuz raporlarımızın, özellikle istatistik ve veri açısından çok zengin olmadığını bildiğimiz Türkiye internet ekosistemi açısından önemli olduğunu düşünüyoruz.

Profesyoneller için bilgi merkezi ile yayın hayatna devam eden Webrazzi PRO'nun 13 ayrı kategori altında 1208 grafiksel veriye ulaştığını aktaralım. Hazırladığımız ve sizlere sunduğumuz  tüm bu raporların yanında gelecek hafta içerisinde yine dijital ekosistemle ilgili bir raporu ve ardından yeni raporları sizlere sunucağımızı belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.