Webrazzi Ödeme Sistemleri Raporu yayınlandı!

Geçtiğimiz haftalarda Webrazzi Türkiye İnternet Ekosistemi raporunu sizlere sunmuştuk. İnternet ekosistemini sayılarla anlattığımız bu raporların ardından bugün sizlere Webrazzi Ödeme Sistemleri raporunu sunuyoruz.

Ödeme Sistemleri özelinde hazırladığımız ve 21 adet grafikten oluşan raporumuzda ödeme sistemleri pazarının küresel olarak mevcut durumu, yapılan işlemlerdeki ortalama tutarlar, işlem adetleri ve kredi kartı / banka kartı karşılaştırmaları gibi birçok alt başlıkta hazırladığımız verilere ulaşabileceğiniz gibi tüm bunların yanında Türkiye pazarına ait verilere de ulaşabilirsiniz.

18 Aralık Çarşamba günü düzenleyeceğimiz Webrazzi Ödeme Sistemleri konferansımız öncesinde hızla büyüyen ve gelecekte önemli yere sahip olacak Ödeme Sistemleri'ne dair raporumuza göz atabilirsiniz. 

Mobil ödemenin gelecek tahminlerine de yer verdiğimiz raporun içeriği tamamen Webrazzi PRO’da yer alan verilerden oluşturuldu. Özellikle gelecekte hayatımızda çok daha fazla yer alacak olan mobil ödeme işlemlerini birçok alt başlık altında gelecekte mobil ödeme pazarının gerek kullanılan teknoloji gerekse kullanımının dünyadaki bölgelere dağılımı bazındaki bilgileri sizlere raporumuzda sunuyoruz.

Her yıl düzenlediğimiz tematik konferanslarımızdan birisi olan Webrazzi: Ödeme Sistemleri Konferansı'nın ikincisi 18 Aralık 2013 Çarşamba günü Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sektör öncülerini ağırlayarak ödeme sistemleriyle ilgili güncel gelişmeler ve pazarın geleceğiyle ilgili konular Webrazzi Ödeme Sistemleri Konferansında konuşulacak.

Webrazzi: Ödeme Sistemleri konferansının etkinlik detaylarına ve konuşmacı listesine buradan ulaşabilir, henüz kayıt olmadıysanız buradan konferansa kayıt olabilirsiniz. Ödeme Sistemleri raporumuzu yukarıda detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.