Google Reader'in kapanmasından bir buçuk ay sonra Feedly ücretli ürününü tanıttı

Google Reader'in kapanmasından bir buçuk ay sonra Feedly ücretli ürününü tanıttı

Google Reader'in kapanma haberi şok etkisi yaratsa da alternatif yeni firmaların doğmasını sağlamış, varolan RSS okuyucu hizmeti veren firmaların ise büyümesini sağlamıştı. Bu süreçten en karlı çıkanın Feedly olduğunu söyleyebiliriz. Google Reader'ın kapanmasından 48 saat sonra 500.000 üye kazandıklarını Webrazzi röportajında da paylaşan Feedly ekibi yeni bir ürünün peşinde.

Mobil uygulamalarını da güncelleyen Feedly, her geçen gün artan üye sayısi ile 13 milyon üyeye ulaştı. Şimdi ise üyelere daha fazla hizmet sunduğu ve ücretsiz olan hizmetlerini freemium iş modeline çekip gelir elde edebileceği yeni ürünü Feedly Pro'yu bugün tüm kullanıcılarına açtı.

feedly pro ekran görüntüFeedly Pro'da makale araması, Evernote ve Pocket entegrasyonu ile premium müşteri hizmetlerini sunuluyor. Feedly Pro servisinin eni hizmetleri ise zamanla devreye alınarak sunduğu hizmet seçenekerini daha da genişleyeceğini belirtiyor.

Feedly Pro beta yayındayken 99 dolar fiyat avantajıyla ömür boyu kullanıma sunulmuştu. Şu an için fiyat seçeneklerinde 5 dolar aylık ve 45 dolar yıllık seçenekleri bulunuyor. İlk kullanıcıları için 99 dolar ömür boyu Pro kullanım opsiyonunun seçenekler arasında bulunmadığını da belirtmekte yarar var.

Feedly Pro seçeneğinin kullanıcılar tarafından ne kadar tercih konusu olacağını bilmemekle beraber, girişimin daha iyi hizmet sunduğu kullanıcılardan para kazanabilmesi için iyi bir ürün yakaladığını düşünüyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.